Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Πρόκληση για τον ΑΠΟΕΛ!


16/10/2017

ΑΠΟΕΛ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Αρκετά προβληματισμένος ο Γιώργος Δώνης με την εικόνα της ομάδας του στην πρόσφατη, δύσκολη νίκη απέναντι στην Δόξα Κατωκοπιάς. Οι ελπίδες για κάτι καλό στον όμιλο είναι ελάχιστες αλλά σίγουρα υπάρχει ισχυρό κίνητρο σε έναν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ και με το γήπεδο κατάμεστο. Με την Δόξα υπήρχαν εννέα απουσίες. Τρεις είναι οι επιστροφές με τους Γερμανούς καθώς οι Λάγο, Καρλάο και Σάλαϊ προπονήθηκαν κανονικά. Παραμένουν εκτός οι Βινίσους, Μπερτόλιο, Ιωάννου, Μιλάνοφ, Εφραίμ και ο Όουρ που δεν έχει δηλωθεί στην Ευρωπαϊκή λίστα.

Η ομάδα του Πέτερ Μπος έχασε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα από την Λειψία και για πρώτη φορά εντός έδρας μετά από 41 αγώνες! Λαβωμένη ψυχολογικά πηγαίνει στην Κύπρο για κρίσιμο παιχνίδι. Αν δεν νικήσει χάνει επαφή με τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Η νίκη είναι απαραίτητη. Πολλά προβλήματα τραυματισμών. Σημαντικότερα οι απώλειες των βασικών μπακ Πίστσεκ και Σμέλτσερ. Εκτός προπονήσεων παραμένουν και οι Ντουρμ, Ρόις και Ρόντε ενώ ο Γκερέιρο αν και προπονείται είναι ρίσκο να επιστρέψει τόσο σύντομα στους αγώνες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: G

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΤΟΤΕΝΑΜ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο στην έδρα της Ντόρτμουντ, αλλά εκμεταλλεύτηκε κάθε αμυντική αδυναμία του αντιπάλου κι έφτασε στο εμφατικό 3-1. «Δύο στα δύο» για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρωτιά στον όμιλο και λογικά πολλά θα κριθούν από τα απανωτά ματς με την Τότεναμ. Στο πρωτάθλημα απογοήτευσε, αλλά νίκησε 2-1 στην έδρα της Χετάφε και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Εντός με αγγλικές ομάδες έχει 8-5-2, 3-1-0 με την Τότεναμ. Επιστρέφει ο Νάβας (τ. 6/0, 2/0), εκτός ο Καρβαχάλ (α. 6/0, 2/0), Κόβατσιτς (μ. 2/0, 1/0), δύσκολα ο Μπέιλ (ε. 5/2, 2/1).

Η Τότεναμ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ο Χάρι Κέιν βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και με τρία δικά του γκολ έδωσε την άνετη νίκη στην ομάδα του. «Δύο στα δύο» για τους Λονδρέζους, έχουν μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης και δείχνει ικανή να διεκδικήσει και την πρωτιά. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο (7/7 ήττες από Ρεάλ όταν προπονούσε την Εσπανιόλ) νίκησε δύσκολα με 1-0 την Μπόρνμουθ, βρίσκεται στην πρώτη τριάδα και δείχνει και φέτος δυνατή. Τιμωρημένος ο Ντέλε Αλι (μ. 8/2), τραυματίες οι Ρόουζ (α.), Λαμέλα (μ.-ε.), Γουανιάμα (μ. 2/0), αμφίβολοι οι Ντεμπελέ (μ. 4/0, 1/0), Ντέιβις (α. 6/2, 2/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ