Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Χωρίς περιθώρια η Λίβερπουλ


16/10/2017

ΜΑΡΙΜΠΟΡ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Σεβίλλη υπέστη η Μάριμπορ, με τον Μπεν Γιεντέρ να κάνει άνω - κάτω την άμυνα της και να πετυχαίνει χατ τρικ. Ομάδα έδρας η Μάριμπορ, κάτι που απέδειξε και στην πρεμιέρα με τη Σπαρτάκ Μόσχας, όπου και απέσπασε ισοπαλία 1-1. Στα έντεκα εντός έδρας παιχνίδια για τη διοργάνωση (και προκριματικά) έχει υποστολή μόλις μια ήττα. Στο πρωτάθλημα επικράτησε της Ρούνταρ εκτός με 2-1 και παραμένει μια ανάσα από την κορυφή. Ισως στο πιο ιστορικό παιχνίδι της ιστορίας της η Μάριμπορ θα παρουσιαστεί με σύμμαχο τον κόσμο, ενώ το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν νεότερα προβλήματα απουσιών.

Ισόπαλη 1-1 με τη Σπαρτάκ στη Μόσχα αναδείχθηκε η Λίβερπουλ. Ηταν καλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι, αλλά τα νεκρά διαστήματα της κόστισαν. Δεύτερη ισοπαλία στον όμιλο και ξέρει πως στη Σλοβενία δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Ηταν καλύτερη στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, έκανε φάσεις, αλλά και πάλι δε μπόρεσε να βρει δίχτυα με συνέπεια να μείνει μακριά από την κορυφή. Εκτός ο εξαιρετικός εξτρέμ Μανέ, ξεπέρασε τον τραυματισμό ο Λόβρεν, παραμένουν εκτός. εκτός Κλάιν (μπακ), Λαλάνα (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ

Η Σπαρτάκ Μόσχας έκανε ιδανικό ξεκίνημα απέναντι στη Λίβερπουλ, αλλά δεν κράτησε ούτε για δέκα λεπτά το προβάδισμα και μάλιστα στα τελευταία λεπτά ήταν πολύ τυχερή που δεν έχασε, με τον αντίπαλο να σπαταλά μυθικές ευκαιρίες. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έμεινε αήττητη και στο 2ο ματς του γκρουπ, κάτι πολύ σημαντικό. Στο πρωτάθλημα πήρε σημαντική νίκη (2-1) στην έδρα της Αχμάτ Γκρόζνι, αλλά έχει χαθεί ήδη πολύτιμο έδαφος. Στο 3-6-4 εντός με ισπανικές ομάδες. Αμφίβολος ο Μελγκαρέχο (μ. 9/2, ), εκτός οι Ζε Λουίζ (ε. 6/1, ), Ρεμπρόφ (τ. 7 και 2 συμ.), Ανανίτζε (μ. 5/0, -), Τίγκιεφ (α. 3/0, -), Τιμοφέεφ (μ. 4/0, -), έτοιμοι οι Πρόμες (ε. 11/6, 1/0), Γκλουσακόφ (μ. 10/2, 1/0).

Η Σεβίλλη δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα στο εντός έδρας ματς απέναντι στη Μάριμπορ, τα τρία γκολ του Μπεν Γεντέρ έκαναν τη διαφορά και της έδωσαν την άνετη νίκη. Οι Ανδαλουσιάνοι είναι οι μοναδικοί που έχουν νικήσει στον όμιλο, γεγονός που αυτόματα τους καθιστά ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μπιλμπάο, έχασε 1-0, αν και είχε πολλές και καλές ευκαιρίες. Με ρωσικές ομάδες έχει 5-4-3, αλλά μόλις 1-4-2 εκτός έδρας. Ο πρόεδρος Χοσέ Κάστρο τόνισε ότι οι έξι βαθμοί με τη Σπαρτάκ είναι απαραίτητοι. Εκτός αποστολής έμειναν οι Παρέχα (α. 2/0, 4/0), Ενζονζί (μ. 7/0, 4/0), Καρίσο (α. 3/0, -).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ