Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Επιστρέφει στο.. κόλπο η Λειψία


16/10/2017

ΛΕΙΨΙΑ – ΠΟΡΤΟ

Ξεκουράστηκε και επέστρεψε εντυπωσιακά στους αγώνες. Η νίκη στην έδρα της Ντόρτμουντ βελτίωσε την ψυχολογία με την Λειψία να αποδεικνύει ότι είναι ποιοτική ομάδα. Οι παίκτες του Ραλφ Χάζενχουτλ μετά την ήττα στην Τουρκία δεν έχουν πολλά περιθώρια για απώλειες βαθμών, ειδικά εντός. Ο βασικός φορ και πρώτος σκορερ Βέρνερ ήταν στον πάγκο με την Ντόρτμουντ αλλά ο κόουτς θεώρησε ότι είναι νωρίς για να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του. Έχει ελπίδες να πάρει λεπτά συμμετοχής με την Πόρτο. Δεν υπάρχει άλλο σημαντικό πρόβλημα.

Επέστρεψε στα επίσημα ματς με νίκη στο κύπελλο, με αρκετούς αναπληρωματικούς, απέναντι στην ερασιτεχνική Λουζιτάνο εκτός έδρας με 6-0! Οι βασικοί πήραν ανάσες ενόψει Λειψίας. Η Πόρτο νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας την Μονακό και με δεύτερο διπλό μπαίνει ξανά δυνατά στην μάχη της πρόκρισης. Το ματς στην Γερμανία θα χάσει σίγουρα ο επιθετικός Σοάρες που χτύπησε στην διακοπή του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα για τον κόουτς Σέρζιο Κονσεϊσάο. Εκτός έδρας φέτος είναι αήττητη σε έξι ματς για όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΜΟΝΑΚΟ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Μια από τις χειρότερες ευρωπαϊκές εμφανίσεις των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η Μονακό, η οποία διασύρθηκε 3-0 εντός από την Πόρτο. Προσπαθούσε, έκανε φάσεις, αλλά στα μετόπισθεν είχε πολλά κενά! Δεύτερο ματς χωρίς νίκη, μετρά έναν πόντο και δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για απώλεια κόντρα στη Μπεσίκτας. Προβληματική στην άμυνα για ακόμα μια φορά, ηττήθηκε 3-2 στο πρωτάθλημα από τη Λυών κι έμεινε στο -6 από την κορυφή. Πήρε ανάσες και παίζει ο σκόρερ Φαλκάο, τραυματίας ο επιθετικός Γιόβετιτς, κανονικά ο μέσος Φαμπίνιο, στην αποστολή ο μέσος Μποσίλια.

Η Μπεσίκτας έχει κάνω άνω – κάτω τον όμιλο, αφού με δυο νίκες είναι στην κορυφή και… φαβορί πλέον για πρόκριση. Εντός έδρας νίκη 2-0 κόντρα στη Λειψία, με την ομάδα να είναι αποτελεσματική, ενώ και στα μετόπισθεν τα πήγε περίφημα. Με όπλο τις αντεπιθέσεις στη Γαλλία για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Επαιξε με αλλαγές και το… πλήρωσε στο πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε 2-1 από την Γκεντσλέρ εκτός έδρας κι έμεινε στο –8 από την κορυφή. Χωρίς νεότερα προβλήματα, αφού στην αποστολή είναι οι βασικοί Χάτσινσον, Οζιακούπ, Κουαρέσμα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ