Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Για βήμα πρόκρισης!


20/8/2014

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΑΠΟΕΛ
Oι δυο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Δεν έχουν βρεθεί αντιμέτωπες ούτε σε φιλικό.

Η Ααλμποργκ δεν έχει βρει ποτέ στον δρόμο της ομάδα από την Κύπρο. Πρεμιέρα απόψε με τον ΑΠΟΕΛ. 

Οι Κύπριοι έχουν αντιμετωπίσει τέσσερις φορές ομάδες από τη Δανία και η παράδοση δεν είναι με το μέρος τους. Μετρούν μία νίκες και 3 ήττες

Στη φυσική έδρα της Ααλμποργκ το ματς. Η Ααλμποργκ (Δανία) διέψευσε κάθε προγνωστικό στον προηγούμενο γύρο και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη με 2-0 στην έδρα της πολύ πιο έμπειρης Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Η ομάδα του Κεντ Νίλσεν δίνει το πέμπτο ματς σε διάστημα 20 ημερών, η κούραση έχει αφήσει τα σημάδια της, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα μετράει 1-3-1 στα πρώτα πέντε ματς (το Σάββατο έμεινε στο 1-1 με την Εσμπιεργκ εντός έδρας, ευκαιρίες εκατέρωθεν). Οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ έμοιαζαν με... θαύμα, αλλά έχουν έρθει πιο κοντά. Πρώτη φορά παίζει με κυπριακή ομάδα. Θα λείψουν για μήνες ο μπακ Αλμαν και ο φορ Σπάλβις, εκτός παραμένει και ο φορ Γιόνσον, ενώ αμφίβολος θεωρείται ο ακραίος μπακ Τελάντερ.

Ο ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρυσι με τη νίκη του την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ είχε σχετικά εύκολο έργο απέναντι στην Ελσίνκι (νίκησε άνετα, με 2-0, στη ρεβάνς). Το κακό για την ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι ότι ενδέχεται να μην αρχίσει ούτε αυτή την εβδομάδα το νέο πρωτάθλημα, λόγω της παρουσίας τεσσάρων κυπριακών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης. Την περασμένη Τετάρτη πάντως δεν έλειψε η γκρίνια, καθώς έχασε το Σούπερ Καπ (ήττα με 2-1 από τον Ερμή). Εκτός αποστολής οι φορ Κωνσταντίνου, Τζιμπούρ, οι αμυντικοί Ιωάννου, Χριστοφίδης και ακόμη τρεις παίκτες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ UNDER

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ