Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

3η η Γερμανία


10/7/2010

Σε έναν ευχάριστο αγώνα από πλευράς θεάματος και σκορ, η Γερμανία επικράτησε με 3-2 της Ουρουγουάης στον μικρό τελικό του 19ου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έτσι, τα «πάντσερ» έφτασαν στην κατάκτηση της τρίτης θέσης χάρις τα γκολ των Μίλερ (18΄, πλασέ), Γιάνσεν (56΄, κεφαλιά) και Κεντίρα (83΄, κεφαλιά), ενώ η «σελέστε» είχε καταφέρει να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 28ο λεπτό με το πλασέ του Καβάνι, αλλά και να προηγηθεί με 2-1 χάρις ένα σούπερ βολ πλανέ του Φορλάν στο 51ο λεπτό. Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε μεγάλη ευκαιρία στην εκπνοή να ισοφαρίσει για την ομάδα του και να στείλει το ματς στην παράταση, καθώς το χτύπημα-φάουλ που εκτέλεσε βρήκε τη συμβολή των δοκαριών του Μπουτ.

Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Κάσερες, Λουγκάνο, Γκοντίν, Φουτσίλε, Πέρες (77' Γκαργκάνο), Αρέβαλο, M. Περέιρα, Φορλάν, Καβάνι (89' Αμπρέου), Σουάρες

Γερμανία (Γιοακίμ Λεβ): Μπουτ, Φρίντριχ, Μερτεζάκερ, Αόγκο, Κακάου (73' Κίσλινγκ), Μπόατενγκ, Γιάνσεν (81' Κρόος), Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Μίλερ, Οζίλ (91' Τάσι)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ