Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Η Ατλέτικο απειλεί!


22/4/2014

Η φετινή έκπληξη, Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την έμπειρη Τσέλσι του Μουρίνιο στον πρώτο ημιτελικό του φετινού Champions League. Με Κουρτουά οι Μαδριλένοι, χωρίς Ετό οι Λονδρέζοι.

Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές, τις δύο τη σεζόν 2009-10 για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι να έχει μια νίκη και μια ισοπαλία. Η τρίτη αναμέτρηση έγινε στον τελικό του Σούπερ Καπ με την Ατλέτικο να... διαλύει τους Λονδρέζους με 4-1.

Η ομάδα του Σιμεόνε... τρελαίνει κόσμο, έριξε στο καναβάτσο τη Μπαρτσελόνα, οδηγούν την κούρσα στην Πριμέρα και δείχνουν ικανοί να φτάσουν μέχρι τέλους. Μάλιστα, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επιστρέφει σε ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από 40 χρόνια απουσίας.Το ευχάριστο για τον Ντιέγκο Σιμεόνε είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών αφού θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, καθώς και τον Κουρτουά που ανήκει στην Τσέλσι.

Ατλέτικο: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοδίν, Φελίπε, Τιάγκο, Γκάμπι, Γκαρσία, Κόκε, Βίγια, Ντιέγκο Κόστα

«Η Ατλέτικο αντιπροσωπεύει την ομαδική δουλειά, το πάθος και την αυταπάρνηση. Πίσω από όλα αυτά, κρύβεται ο Ντιέγκο Σιμεόνε, που έχει καταφέρει να ενώσει τους πάντες και να τους κάνει... μία γροθιά. «Το Κλαντερόν υπήρξε... σπίτι μου για πάρα πολλά χρόνια. Ήμουν εκεί από 10 ετών, όταν πήραμε το πρωτάθλημα κόντρα στην Αλμπαθέτε, όταν κατακτήσαμε το νταμπλ» τόνισε ο Τόρες. Οι «μπλε» ταξίδεψαν στην Μαδρίτη γνωρίζοντας ότι το Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να σώσει την χρονιά. Στο πρωτάθλημα γνώρισαν ήττα-σοκ από την ουραγό Σάντερλαντ, η πρώτη του Μουρίνιο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά από αήττητο 77 αγώνων. 

Ο Πορτογάλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, ενώ αμφίβολος είναι λόγω τραυματισμού ο Αζάρ. Αντίθετα, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι  Μάτιτς και Σαλάχ και στο Λονδίνο έμεινε ο Ετό. 

Τσέλσι: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Κέιχιλ, Κόουλμ Λουίζ, Ραμίρες, Γουίλιαν, Οσκαρ, Αζάρ ή Τόρες, Σίρλε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ