Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Το πάνω χέρι η Τσέλσι!


22/4/2014

Η Ατλέτικο ήταν καλύτερη, όμως η Τσέλσι ήξερε τον τρόπο να την... κλειδώσει και παρά την απώλεια του Τσεχ πήρε 0-0 και προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Champions League.

Ο Μουρίνιο δεν έπεσε στην παγίδα του Σιμεόνε, όπως ο Μαρτίνο και η Μπαρτσελόνα, παρέταξε την ομάδα του χωρίς... επιθετικό, ήταν άψογα τοποθετημένη και απέσπασε το μηδέν που της δίνει και το πάνω χέρι. Η Ατλέτικο είχε την καθολική υπεροχή, όχι όμως και τον τρόπο ώστε να υπερκεράσει το εμπόδιο των Λονδρέζων.

Η Τσέλσι κράτησε, αλλά στον επαναληπτικό θα παρουσιαστεί χωρίς τέσσερις βασικούς. Ο Τσεχ τραυματίστηκε στον ωμο, ο Τέρι στο πόδι, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Λάμπαρντ, Μίκελ. Βέβαια, ο Σβάρτσερ έκανε εξαιρετικό ματς και... καθάρισε όλες τις φάσεις στην περιοχή του. Η Ατλέτικο θα πάει να σκοράρει στο Λονδίνο και θα παίξει χωρίς τον τιμωρημένο Γκάμπι.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε):
Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Φιλίπε, Σουάρες (80' Σόσα), Γκάμπι, Κόκε, Ραούλ Γκαρσία (86' Βίγια), Ντιέγκο (60’ Τουράν), Κόστα

Τσέλσι (Ζοσέ Μουρίνιο): Τσεχ (18’ Σβάρτσερ), Αθπιλικουέτα, Τέρι (73' Σούρλε), Κέιχιλ, Κόουλ, Μίκελ, Λουίζ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Γουίλιαν (90+4' Μπα), Τόρες

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ