Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Τιτανομαχία στη Μαδρίτη!


23/4/2014

Η Ρεάλ υποδέχεται τη Μπάγερν στη Μαδρίτη σε ματς που θυμίζει... πρόωρο τελικό! Αμφίβολος ο Μπέιλ, βλέπει ενδεκάδα ο Κριστιάνο!

Πέντε φορές έχουν βρεθεί στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης οι δυο ομάδες με τους Βαυαρούς ς να μετράνε τέσσερις προκρίσεις έναντι μόλις μία της Ρεάλ.
Η Ρεάλ κατέκτησε το Κόπα Ντελ Ρέι απέναντι στην αιώνια αντίπαλο Μπαρτσελόνα και με ανεβασμένη ψυχολογία υποδέχεται τη Μπάγερν. Στόχος είναι το 10ο ευρωπαϊκό και θέλει να κάνει απόψε το πρώτο βήμα πρόκρισης. Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Γκάρεθ Μπέιλ ο υποφέρει από στομαχική ίωση και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του. Ο παίκτης προπονήθηκε χθες το πρωί, αλλά το απόγευμα αισθάνθηκε αδιαθεσία και έμεινε στο σπί του. Ο Αντσελότι θα τον περιμένει πάντως μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Ρονάλντο πάντως έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί. Σίγουρα εκτός είναι οι Κεντίρα, Χεσέ και Αρμπελόα.
Ρεάλ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Αλόνσο, Ντι Μαρία, Μόντριτς, Κριστιάνο, Ισκο (Μπέιλ), Μπενζεμά.

Στον αντίποδα, η Μπάγερν Μονάχου που έχει εξασφαλίσει ήδη το πρωτάθλημα, ενώ έχει προκριθεί και στον τελικό του γερμανικού κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ έχει ως μεγάλο στόχο να μείνει στην κορυφή της Ευρώπης. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος η ομάδα του Γκουαρντιόλα επικράτησε με 2-0 της Μπράουνσβαϊγκ κάνοντας μία καλή πρόβα ενόψει Μαδρίτης. Στο αγωνιστικό, ο Καταλανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες  Τιάγκο, Σακίρι, Μπαντστούμπερ και Στάρκε.
Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ, Ντάντε, Μπόατενγκ ή Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Κροος, Σβαϊστάιγκερ, Γκέτσε, Ρόμπεν, Ριμπερί, Μάντζουκιτς ή Μίλερ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ