Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με την πλάτη στον τοίχο!


29/4/2014

Mπάγερν - Ρεάλ (Α' ματς 0-1)
Ρεάλ και Μπάγερν έχουν  συναντηθεί 21 φορές  με την Μπάγερν να μετράει έντεκα νίκες έναντι τριών της Ρεάλ Μαδρίτης. 
Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί πέντε φορές στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τους Βαυαρούς απόλυτους κυρίαρχους να μετράνε τέσσερις προκρίσεις έναντι μόλις μία της Ρεάλ.  

Οι Βαυαροί επέστρεψαν στις επιτυχίες κερδίζοντας την Βέρντερ Βρέμης 5-2, σε ένα ματς που το μυαλό της Μπάγερν ήταν περισσότερο στον επαναληπτικό με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γκουαρντιόλα ο οποίος δείχνει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατο του φίλου του Τίτο Βιλανόβα, πονοκεφαλιάζει για να βρει τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Ρεάλ. Αυτό άλλωστε τόνισε και ο Ρόμπεν: «Δεν περίμενα πως θα παίξει τόσο αμυντικά η Ρεάλ...» Στα αγωνιστικά ο Καταλανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Τιάγκο, Σακίρι και Μπαντστούμπερ.
Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Μπαρτίνεθ, Σβαϊστάιγκερ, Ρόμπεν, Μίλερ, Ριμπερί, Μάντζουκιτς

Το 1-0 της Μαδρίτης δίνει το πάνω χέρι στους Μαδριλένους και μπορεί η Μπάγερν να είχε την κατοχή, αλλά τις καλύτερες ευκαιρίες είχε η Ρεάλ. Στο πρωτάθλημα, διέλυσε 4-0 την Οσασούνα και παραμένει όρθια στη μάχη για τον τίτλο. Το ευχάριστο για τον Κάρλο Αντσελότι είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με εξαίρεση τους μακροχρόνιους Κεντίρα, Αρμπελόα και Χεσε.
Ρεάλ:Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Μόντριτς, Αλόνσο, Ντι Μαρία, Μπέιλ, Μπενζεμά, Κριστιάνο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ