Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ματς-μπολ οι "αιώνιοι"!


25/4/2014

Κόβουν την ανάσα τα παιχνίδια των "αιωνίων" απόψε σε Μόσχα και Μαδρίτη! ΤΣΣΚΑ-Παναθηναϊκός και Ρεάλ-Ολυμπιακός κοντράρονται στις τιτανομαχίες που δίνουν πρόκριση για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στο Μιλάνο!

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Σ
Τα... ρέστα του παίζει απόψε στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ στο ματς που θα κρίνει την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα (19:00, Novasports 2).
Μετά τις δύο νίκες τους στο ΟΑΚΑ με τις οποίες ισοφάρισαν την προημιτελική σειρά σε 2-2 και είναι πανέτοιμοι για να προκριθούν σε φάιναλ φορ για 12η φορά στην ιστορία τους. Η ΤΣΣΚΑ, που στην έδρα της κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει εννιά νίκες σε δώδεκα παιχνίδια και πέντε εξ αυτών συνεχόμενος. Παραμένει αμφίβολος ο Σέρβος γκαρντ Μίλος Τεόντοσιτς. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία).
«Πάμε στη Μόσχα για να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε μια νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση» τόνισε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και πρόσθεσε: «Όλοι είμαστε έτοιμοι να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για πετύχουμε τον στόχο μας. Όλοι οι παίκτες κάνουν το καλύτερο δυνατό και αυτό θέλουμε και πρέπει να κάνουμε και στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς. Το σίγουρο είναι πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα παλέψουμε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, για να κάνουμε αυτό το βήμα που χρειάζεται για να είμαστε στο Final Four».

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μία επική ανατροπή κόντρα στη «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ολοκληρώσει απόψε ο Ολυμπιακός και να προκριθεί στο φάιναλ φορ του Μιλάνο (21:45, ΔΤ)!
Οι back to back πρωταθλητές Ευρώπης κατάφεραν να ισοφαρίσουν την προημιτελική σειρά με τους Ισπανούς και θα τα παίξουν όλα για όλα ώστε να βρεθούν για ένατη φορά σε φάιναλ φορ. Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε αργά την Πέμπτη στην ισπανική πρωτεύουσα, έχοντας μοναδικό πρόβλημα τον Στράτο Περπέρογλου που παραμένει αμφίβολος. Στη Ρεάλ, ο Πάμπλο Λάσο κάνει τα πλάνα του χωρίς τον Ντοντέι Ντρέιπερ. Διαιτητές του μεγάλου αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Μίλιγια Βοΐνοβιτς (Σερβία).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ