Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Εκδίκηση ή... Τάνγκο;


9/7/2014

Ολλανδία – Αργεντινή

Ολλανδία και Αργεντινή δίνουν ραντεβού στο «Αρένα Κορίνθιανς» στον δεύτερο ημιτελικό (23:00 ΝΕΡΙΤ) και ο νικητής θα βρει απέναντί του τη Γερμανία!


Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που οι δύο ομάδες θα τα πουν σε Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ολλανδία να μετράει δύο νίκες, και την Αργεντινή μία (αλλά την πιο σημαντική σε τελικό), ενώ μία αναμέτρηση έχιε λήξει ισόπαλη.

Στο «Αρένα Κορίνθιανς» του Σάο Πάουλο ο 2ος ημιτελικός. Η Ολλανδία δημιούργησε περισσότερες από πέντε κλασικές ευκαιρίες απέναντι στην Κόστα Ρίκα, αλλά η αστοχία και η ατυχία την έφεραν μέχρι τα πέναλτι, με τον πορτιέρε Κρουλ να μπαίνει στο 121’, να πιάνει δύο χτυπήματα στη «ρώσικη ρουλέτα». Γεμάτη ενέργεια και κίνητρο η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ, βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την κούπα, αν και ο φορ Φαν Πέρσι δεν βρίσκεται στα καλύτερά του. Ο Φαν Χάαλ πάντως είναι προβληματισμένος για την κατάσταση του Φαν Πέρσι και του Φλάαρ, αν και αισιοδοξεί πως είναι έτοιμοι να προσφέρουν. Πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί και ο Ντε Γιονγκ, τον οποίο και θέλει να ρίξει πάνω στον Μέσι

Ολλανδία: Σίλεσεν, Ντε Φράι, Φλάαρ, Ίντι, Μπλιντ, Γιάνμαατ, Κάιτ, Μπλιντ, Βαϊνάλντουμ, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι


Η Αργεντινή προηγήθηκε με αρκετή τύχη, στην πρώτη ευκαιρία της απέναντι στο Βέλγιο, έδειξε αρκετά βελτιωμένη σε ορισμένους τομείς, πήρε σχετικά εύκολα την πρόκριση, κράτησε τον αντίπαλο έξω από την περιοχή της. Δεύτερο νοκ άουτ ματς στο οποίο δεν δέχεται γκολ, όλο και αυξάνεται η πίστη για κατάκτηση του Μουντιάλ. Νίκησε μόλις μία φορά την Ολλανδία σε οκτώ ματς, αλλά αυτή ήταν στον τελικό του Μουντιάλ του 1978!Επιστρέφει από τιμωρία ο αρ. μπακ Ρόχο (26/1), χτύπησε και μένει εκτός  ο μεσοεπιθετικός Ντι Μαρία (52/10). Αποθεραπεύτηκε ο επιθετικός Αγουέρο (54/21).


Αργεντινή: Ρομέρο, Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Γκαράι, Ρόχο, Μασεράνο, Μπίλια, Πέρες, Λαβέτσι, Μέσι, Ιγκουαιν

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ