Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Κατέκτησε τον Πλανήτη!


14/7/2014

Μετά από 24 χρόνια η Γερμανία επιστρέφει στην κορυφή του κόσμου! Με γκολάρα του Γκέτσε στο 113’ νίκησε 1-0 την Αργεντινή κι έγινε η πρώτη ευρωπαία που κατακτά το τρόπαιο μακριά από τη «Γηραιά Ήπειρο»!!!


Το τέταρτο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της πανηγυρίζει η Γερμανία! Τα «πάντσερ» του Γιόακιμ Λεβ νίκησαν στην παράταση 1-0 την Αργεντινή με γκολ του Γκέτσε στο 113’ και πρόσθεσε το τρόπαιο δίπλα σε εκείνα του 1954 στην Ελβετία, 1974 στη Γερμανία και 1990 στην Ιταλία.
Ο Ιγουαΐν έχασε τεράστιο τετ α τετ, ο Μέσι μια από τια ίδια, ενώ ο Χέβεντες είχε δοκάρι. Οι Γερμανοί ήταν καλύτεροι, ο Μέσι... εκτός αγώνα, αλλά το ματς πήγε στην παράταση. Εκεί ο Παλάσιο έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει. Αντίθετα, ο Γκέτσε στο 113' με γκολάρα έδωσε την κούπα στην Γερμανία. 

Γερμανία (Λεβ): Νόιερ, Λαμ, Χούμελς, Μπόατενγκ, Χέβεντες, Σβαϊνστάιγκερ, Κράμερ (31’ Σούρλε), Μίλερ, Κρόος, Εζίλ, Κλόζε (88’ Γκέτσε). 

Αργεντινή (Σαμπέγια): Ρομέρο, Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Γκαράι, Ρόχο, Έντσο Πέρες (86’ Γκάγκο), Μασεράνο, Μπίλια, Λαβέτσι (46’ Αγουέρο), Ιγκουαΐν (78’ Παλάσιο), Μέσι. 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ