Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ολα τα φώτα στο Βερολίνο!


6/6/2015

Η Μπαρτσελόνα είναι το μεγάλο φαβορί και έφθασε δια περιπάτου στον τελικό κάνοντας επίδειξη δύναμης. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πέτυχε 5 νίκες και 1 ήττα στην φάση των ομίλων (15-5 γκολ) ενώ στα νοκ άουτ ματς ήταν ασταμάτητη αποκλείοντας διαδοχικά τις Μάντσεστερ Σίτι (2-1 και 1-0), Παρί Σεν Ζερμέν (3-1 και 2-0) και Μπάγερν Μονάχου (3-0 και 2-3).
 Η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει 4 φορές το Τσάμπιονς Λιγκ, τις τρεις από αυτές μετά 2006 (2006, 2009 και 2011).

Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα έχουν συναντηθεί συνολικά 8 φορές στα Κύπελλα Ευρώπης. Η Γιουβέντους έχει σημειώσει 3 νίκες, η Μπαρτσελόνα έχει σημειώσει 2 νίκες ενώ τα άλλα τρία ματς έληξαν ισόπαλα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Η Γιουβέντους επιστρέφει σε κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο έπειτα από 12 χρόνια (το 2003 τελευταία φορά σε τελικό, έχασε από τη Μίλαν). Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι έκανε το νταμπλ στην Ιταλία, στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ δυσκολεύτηκε περισσότερο από Μονακό και λιγότερο από Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης, υπάρχει πίστη για το τρόπαιο. Στα τελευταία 9 στη διοργάνωση δεν έχει χάσει (6-3-0), με ισπανικές ομάδες έχει απολογισμό 15-11-18 (44 ματς). Eκτός ο βασικότατος στόπερ Κιελίνι, έτοιμος είναι ο χρήσιμος στόπερ Μπαρτζάλι.
Η Μπαρτσελόνα (ξεκάθαρο φαβορί, βάσει αποδόσεων) πέτυχε την Μπάγερν σε ατυχή στιγμή και διέπρεψε, με την τριάδα των Μέσι, Νέιμαρ, Σουάρες να διαπρέπει (120 γκολ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ!). Οι Καταλανοί του Λουίς Ενρίκε ψάχνουν το 5ο τρόπαιο της ιστορίας τους, στην Ισπανία δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα και κατέκτησαν το νταμπλ. Στην Ευρώπη, ουδέποτε φέτος αμφισβητήθηκαν σοβαρά από οποιονδήποτε αντίπαλο. Στο Μόναχο διεκόπη σερί 10 νικών, με ιταλικές ομάδες έχει απολογισμό 22-13-8 (43 ματς). Προπονήθηκε δίχως πρόβλημα τις τελευταίες μέρες ο βασικός μέσος Ινιέστα, δίχως αγωνιστικά κενά.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ