Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ολα για όλα στο ΟΑΚΑ!


20/4/2015

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20/4, 21:45/ΝΕΡΙΤ plus) στο ΟΑΚΑ, όπου θα τα παίξει όλα για όλα, ώστε να μείνει ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης.


Τα προβλήματα, πάντως, δεν αφήνουν τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να ηρεμήσει. Πιθανότατα και πάλι εκτός μάχης θα είναι ο Έι Τζέι Σλότερ που δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη την περασμένη Δευτέρα και χθες έκανε μόνο ένα κομμάτι της προπόνησης. Στο μεταξύ, επανέρχεται από θλάση στο γαστροκνήμιο ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν σε αντίθεση με τα ματς της Ρωσίας θα είναι στη δωδεκάδα ο Γκάνι Λαουάλ. 

Στον αντίποδα, η ΤΣΣΚΑ με οδηγό προς αποφυγή ό,τι συνέβη πέρσι, θέλει να τελειώσει τη σειρά στο ΟΑΚΑ, έστω κι αν θα της λείψει ξανά ο Βιτάλι Φριτζόν. Το θετικό για τον Δημήτρη Ιτούδη είναι πως δεν αντιμετωπίζει άλλους αγωνιστικούς πονοκεφάλους, ενώ οι παίκτες του είναι και ξεκούραστοι, μιας και δεν μεσολάβησαν υποχρεώσεις στη VTB League. 

Ως γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός έχει την υπεροχή με οκτώ νίκες σε δώδεκα παιχνίδια και δύο σερί επιτυχίες, στα περσινά play offs.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ