Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Στο καυτό ΣΕΦ για το 2-1!


21/4/2015

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε στη Βαρκελώνη και πλέον η σειρά μεταφέρεται στο ΣΕΦ. Με σύμμαχο τον κόσμο οι «ερυθρόλευκοι» πάνε για για το 2-1 (20:00/Novasports 3).

Η σειρά με τη Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο 1-1 και οι δύο επόμενες αναμετρήσεις θα λάβουν χώρα στο ΣΕΦ. Σήμερα είναι η τρίτη πράξη και ο Ολυμπιακός θέλει να επαναλάβει την τελευταία εμφάνιση, όπου με απίστευτο μπάσκετ έκαναν ό,τι ήθελαν τη Μπαρτσελόνα(20:00/Novasports 3). Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι “ερυθρόλευκοι” κρατούν την τύχη στα χέρια τους, ωστόσο δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση εφησυχασμός, καθώς άπαντες γνωρίζουν τη δυναμική των “μπλαουγκράνα”, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά στους Πειραιώτες και να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι μετά από καιρό στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους, με τον Ολυμπιακός να ποντάρει και στον κόσμο του και το sold out να έχει ήδη ανακοινωθεί! Από την άλλη, ο Τσάβι Πασκουάλ ανησυχεί μόνο για τον Μπραντ Όλεσον, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα, ακόμα όμως δεν είναι γνωστό αν θα αγωνιστεί

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ