Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Νίκη και πάει... Μαδρίτη!


23/4/2015

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κατάμεστο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα στον 4ο μεταξύ τους προημιτελικό της Ευρωλίγκας και με νίκη πάει στο Final Four της Μαδρίτης. 

Οι «ερυθρόλευκοι», προηγούνται 2-1  της Μπαρτσελόνα στην μεταξύ τους προημιτελική σειρά και αν τα καταφέρουν και απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ,), θα επιστρέψουν -μετά από διακοπή ενός χρόνου- στην κορυφαία τετράδα της Ευρώπης, παίρνοντας την πέμπτη πρόκρισή του τα επτά τελευταία χρόνια σε Final Four και ένατη συνολικά. Κατάμεστο το ΣΕΦ και όπως συνέβη την Τρίτη, η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη. Εξαιρετικό το κλίμα, δεν υπάρχουν προβλήματα και οι ερυθρόλευκοι θα φουλάρουν για να τελειώσουν τη Μπαρτσελόνα. 

Η ισπανική ομάδα, θα παίξει το… τελευταίο της χαρτί, έχοντας όλους τους παίκτες της διαθέσιμους και ο Πασκουάλ με τους παίκτες του τονίζουν πως θα βρουν τον τρόπο να αποσπάσουν ξανά το πλεονέκτημα έδρας και να πάνει τη σειρά σε 5ο ματς. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία), Έντι Βιατόρ (Γαλλία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία). 

Ο Ολυμπιακός μετρά 7 νίκες σε 21 αγώνες απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ενώ ως γηπεδούχος σε οκτώ ματς έχει τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς στο ΣΕΦ από τον Δεκέμβριο του 2005 και έπειτα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ