Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Για νίκη... πρωτιάς


6/9/2015

Το δεύτερο παιχνίδι της στη φάση ομίλων του Ευρωμπάσκετ δίνει απόψε η Εθνική μας στο Ζάγκρεμπ, όπου μετά την άνετη νίκη επί των Σκοπίων στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Κροατία (22:00,ΑΝΤ1-ΟΤΕΤV)...

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώτης Κατσικάρης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αντίθετα στους γηπεδούχους ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν  θα έχει στη διάθεση του τον Μπογκντάνοβιτς ο οποίος αποχώρησε με διάσειση από την πρεμιέρα κόντρα στη Σλοβενία.

«Η Κροατία είναι πολύ δυνατή ομάδα και παίζει στην έδρα της» είπε ο εκλεκτορας της επίσημης αγαπημένης και συνέχισε: «Έχω δει σχεδόν όλα τα φιλικά τους και μπορείς να διακρίνεις ότι έχουν ταλέντο, ισορροπία, αθλητικότητα, σχεδόν τα πάντα. Για μένα ο Τόμιτς είναι από τους κορυφαίους ψηλούς στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά η ομάδα θα είναι έτοιμη για μάχη»

«Η Ελλάδα είναι σπουδαία ομάδα, από τα φαβορί στο Ευρωμπάσκετ. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι το πιο δύσκολο ματς για μας σε αυτή την πρώτη φάση, για την ποιότητα της ομάδας, το ρόστερ και την παράδοσή του αντιπάλου» δήλωσε από την πλευρά του ο κόουτς των Κροατών.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ