Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Για τον ευρωπαϊκό θρόνο!


20/9/2015

Κόβει την ανάσα ο αποψινός τελικός του Ευρωμπάσκετ, με την πανίσχυρη Ισπανία να προβάλλει ως φαβορί απέναντι στην επτάψυχη Λιθουανία (20:00,OTETV)...

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Η σημερινή μέρα δεν βγάζει μόνο… κυβέρνηση (;), αλλά και πρωταθλητή Ευρώπης. Ισπανία και Λιθουανία συγκρούονται στον τελικό του «Πιέρ Μορουά» σε έναν τελικό που θυμίζει τη σύγκρουση δύο κόσμων. Από τη μια οι Ίβηρες του Πάου Γκασόλ κι από την άλλη το εξαιρετικό σύνολο του Γιόνας Καζλάουσκας. Κοινό τους, ότι λίγοι περίμεναν πως θα έφταναν στον τελικό.

Ο Ιταλός τεχνικός των Ισπανών Σέρτζιο Σκαριόλο ξέρει πως η συγκέντρωση θα παίξει μεγάλο ρόλο στον τελικό και τόνισε πως η ομάδα του έχει κίνητρο για να φτάσει στην κορυφή. «Ο τρόπος που οι δύο ομάδες έφτασαν στον τελικό έχουν δικαιώσει το άθλημα. Άλλες ομάδες που είχαν περισσότερο ταλέντο απέτυχαν. Οι δύο ομάδες με το περισσότερο ταλέντο στο τουρνουά θα παίξουν για την τρίτη θέση κι αυτό δείχνει πως στο μπάσκετ παίζουν ρόλο και η ψυχή που δίνεις, αλλά και η τακτική. Οι παίκτες μου έχουν δείξει αφοσίωση, πάθος και τα πράγματα που έχουμε δουλέψει από την πρώτη μέρα. Τώρα είμαστε σε έναν τελικό και έχουμε το κίνητρο και την όρεξη να νικήσουμε/ Θα δείξουμε μεγάλο σεβασμό στη Λιθουανία που άξιζε όπως κι εμείς να είναι στον τελικό. Είναι σκληρή ομάδα και ταλέντο. Η συγκέντρωση θα είναι το "κλειδί" της αναμέτρησης. Έχουμε παίξει οκτώ παιχνίδια κι υπάρχουν κι από τις δύο πλευρές προβλήματα. Η πιο δύσκολη περίπτωση ήταν αυτή του Ρούντι».  

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ