Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

«Μπορεί την πρόκριση»


25/12/2015

Ο Ματιέ Ντοσεβί μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δήλωσε ότι οι ερυθρόλευκοι», όπου και ανήκει μπορούν την πρόκριση.

Ο άσος από το Τόγκο, παράλληλα, τονίζει ότι ο Ολυμπιακός άξιζε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

-Ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ του ελληνικού και του βελγικού πρωταθλήματος;
«Το βελγικό πρωτάθλημα είναι λίγο πιο…αγενές (σ.σ.: εννοεί σκληρό). Υπάρχουν αρκετές επαφές και λίγο πιο τακτικό. Στα υπόλοιπα είναι λίγο-πολύ το ίδιο με το ελληνικό. Υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες παντού, όπως και στην Ελλάδα».
-Τώρα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ στο UEFA Europa League. Τί πιστεύεις; Μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός;
«Ναι, νομίζω πως ο Ολυμπιακός είναι πιο ψηλά (σ.σ.: εννοεί καλύτερος) από την Άντερλεχτ. Έχει καλύτερους παίκτες και ομαδικό πνεύμα από την Άντερλεχτ. Αν κάνει ο Ολυμπιακός ένα καλό εκτός έδρας ματς είμαι σίγουρος ότι θα τους… σκοτώσει στην έδρα του».
-Σε ποιούς τομείς θεωρείς είναι πιο δυνατή η Άντερλεχτ και που, ίσως, πιο αδύναμη;
«Η Άντερλεχτ έχει έναν πολύ καλό επιθετικό, τον Οκάκα, που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Έχει επίσης μερικούς καλύτερους τεχνικά παίκτες στη μεσαία γραμμή. Αν ο Ολυμπιακός ελέγξει αυτό το σημείο θα πάρει προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τη διαφορά στις πτέρυγες με τον Αρτούρ (σ.σ.: Μαζουακού), τον Ομάρ (σ.σ.: Ελαμπντελαουΐ), τον Πάρντο και τον Σεμπά».

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ