Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Σε δύσκολη θέση...


18/2/2016

Ο Ολυμπιακός αν και στάθηκε καλά στο «Κόνσταντ Βάντεν Στοκ» ηττήθηκε 1-0 από την Αντερλεχτ και η υπόθεση-πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ δυσκόλεψε αρκετά. Το γκολ του Μποτζί στο 68’ έδωσε το προβάδισμα πρόκρισης στους «μοβ»...

Ροντέο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. «Μοιραίος» για τους Πειραιώτες έγινε ο Ιντέγε, που στο 9ο λεπτό σημάδεψε το δοκάρι αντί για την κενή εστία. Διαμαρτύρονται -σωστά- για πέναλτι που δεν τους δόθηκε οι παίκτες του Σίλβα στο 33ο λεπτό, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Οκάκα έπειτα από κεφαλιά του Ντα Κόστα.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος όμως ένα απ’ τα σπάνια λάθη του Ρομπέρτο του κόστισε. Ο Ισπανός έκανε άστοχη έξοδο σε κόρνερ και ο Μποτζί πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Μπέσνικ Χάσι): Προτό, Ναγιάρ, Κάρα, Ντεσάχτ, Μπίτνερ (89’ Νόιτινγκ), Ντεφούρ (89' Σουάρες), Μπαντζί, Ντζούρισιτς (74’ Τίλεμανς), Ατσεαμπόνγκ, Πράτ, Οκάκα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ντα Κόστα, Μποτία, Μαζουακού, Σαλίνο, Ζντιέλαρ (69’ Κασάμι), Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά (81' Πουλίδο), Ντουρμάζ (84' Τσόρι), Ιντέγε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ