Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Oλα για την ανατροπή!


25/2/2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στις Βρυξέλλες, παρ' ό,τι ήταν καλύτερος και είχε περισσότερες ευκαιρίες από την Άντερλεχτ, πληρώνοντας ένα λάθος του Ρομπέρτο και πάει για την ανατροπή και την πρόκριση στο «καυτό» Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ανατρέψει ποτέ ήττα 0-1 σε πρώτο παιχνίδι που ήταν εκτός έδρας, αλλά έχουν κερδίσει δύο φορές τους Βέλγους στο παρελθόν με σκορ... πρόκρισης (3-1 και 3-0). Ο Σίλβα έκανε ροτέισον και ξεκούρασε βασικούς με τον Ατρόμητο. Εκτός είναι ο τραυματίας Πάρντο, επιστρέφει ο Ελαμπντελαουί, αγώνα δρόμου κάνουν για να προλάβουν οι Σιόβας, Ερνάνι.

Η ευρωπαϊκή πρόκληση αποτελεί το… σωσίβιο για τον τεχνικό Χάσι που δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες στις Βρυξέλλες. Η νίκη στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν είχε ανάλογη συνέχεια καθώς στο πρωτάθλημα γνώρισε απρόσμενη ήττα από την εκ των ουραγών Μπέβερεν και ο τεχνικός Χάσι βρίσκεται σε καθεστώς αμφισβήτησης. Έχει ηττηθεί και στις προηγούμενες επισκέψεις στον Πειραιά, γενικότερα προβληματική η εικόνα της σε ελληνικό έδαφος (1-3-3). Επιστρέφει ο βασικότατος μέσος Ντεφούρ που πήρε ανάσες στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, δύσκολα ο βασικός μέσος Ντεντόκερ, μακροχρόνια απουσιάζει ο βασικός στον πρώτο γύρο αριστερός μπακ Ομπράντοβιτς.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
Σε ένα μοιρασμένο ματς, η Αντερλεχτ επικράτησε χάρη στο γκολ του Κάρα (67’) και πήρε προβάδισμα πρόκρισης.
Πιθανές συνθέσεις
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο – Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού – Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι – Ντουρμάζ, Φορτούνης, Ντομίνγκες – Ιντέγε.
Αντερλεχτ: Πρoτό – Ναχάρ, Κάρα, Ντεσάχτ, Μπούτναρ – Μπατζί, Ντεντονκέρ – Πρατ, Τζούρισιτς, Ατσεαμπόνγκ – Οκάκα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ