Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ολα για όλα!


30/6/2016

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 
Στο «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας το ματς. Η Πολωνία (3-3-4, 9-13 γκολ με την Πορτογαλία) ήταν καλύτερη από την Ελβετία στο 1ο ημίχρονο και προηγήθηκε με τον Μπλαστσικόφσκι στο 39ο λεπτό, αλλά σταδιακά στην επανάληψη δέχθηκε πίεση και το 1-1 στο 82' με το απίθανο γκολ του Σακίρι. Στην παράταση υπέφερε κατά διαστήματα, έδειχνε να ξεμένει από δυνάμεις και είναι θετικό το ότι πήγε στα πέναλτι, όπου και προκρίθηκε, καθώς είχε πέντε εύστοχα σε ισάριθμες προσπάθειες. Μόλις 1 γκολ παθητικό στο τουρνουά για την ομάδα του Ανταμ Ναβάλκα, υπάρχει αισιοδοξία. Εξέτισε κι επιστρέφει ο Καπούστκα (μ. 10/2), αμφίβολος δίνεται ο Ματσίνσκι (μ. 19/1), εν αναμονή του να σκοράρει ο Λεβαντόβσκι.
ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ 
Ελβετία – Πολωνία 1-1 (4-5 πέν.) 
Η Πολωνία προηγήθηκε στο 39' με τον Μπλαστσικόφσκι και παρά το ότι δέχθηκε το 1-1 στο 82' (Σακίρι), κατόρθωσε να πάρει την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Πορτογαλία ενεπλάκη σε ανιαρό ματς απέναντι στην Κροατία, το πρώτο στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων που δεν είχε ούτε σουτ στην εστία, στα 90 λεπτά! Στην παράταση γλίτωσε από το δοκάρι στο 116', για να προηγηθεί με τον Κουαρέσμα στην εξέλιξη της φάσης και να πάρει την πρόκριση. Με τέσσερα «Χ» σε ισάριθμα ματς, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος παίζει υπό πίεση και δεν πείθει, αλλά έφτασε τουλάχιστον στους «8» και στις 6 τελευταίες διοργανώσεις και πλέον υπάρχει πίστη ότι μπορεί να πάει ακόμη ψηλότερα. «Δεν μπορείς να παίζεις πάντα καλά», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός. Δεν έχουν προκύψει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, δεν αποκλείεται να παραταχθεί με την τριάδα των Ρονάλντο, Νάνι και Κουαρέσμα στην επίθεση.
ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ 
Κροατία – Πορτογαλία 0-0 (0-1 παρ.) 
Το γκολ του Κουαρέσμα στο 117' ήταν αρκετό προκειμένου να στείλει την Πορτογαλία στα ουράνια.
Πιθανές συνθέσεις:
Πολωνία: Φαμπιάνσκι - Πίζτσεκ, Γκλικ, Πάζνταν, Γεντρέιτσικ - Μπλαζικόφσκι ,Ματσίνσκι, Κρικόβιακ, Γκροζίτσκι - Μίλικ - Λεβαντόφσκι
Πορτογαλία Ρούι Πατρίσιο - Γκερέιρο, Φόντε, Πέπε, Σεντρίκ - Μάριο, Μουτίνιο, Σάντσες, Κουαρέσμα - Νάνι, Ρονάλντο 
Eκίμηση 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ