Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Η Πορτογαλία στον Τελικό!


7/7/2016

Η Πορτογαλία σε τελικό για δεύτερη φορά στην ιστορία της! Ο Κριστιάνο την πήρε από το χέρι, πέτυχε γκολ, έκανε ασίστ και οι Ιβηρες με το 2-0 πέταξαν εκτός την Ουαλία! 
Ο Κριστιάνο έκανε εξαιρετικό ματς, έσπασε ρεκόρ, πέτυχε γκολ, έκανε ασίστ και μαζί με τον Σάντος έστειλαν την Πορτογαλία στον τελικό! Δώδεκα χρόνια μετά τον εφιάλτη της Ελλάδας, οι Ιβηρες είναι ξανά στον τελικό! Στη... μαδριλένικη μάχη, ο Ρονάλντο άφησε πίσω του τον Μπέιλ και η Ουαλία αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι από τη διοργάνωση. Ηταν το πρώτο ματς στο Euro που οι Δράκοι δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά και η πρώτη νίκη σε 90λεπτο για την Πορτογαλία! Γερμανία ή Γαλλία ο αντίπαλος της; Ο Κριστιάνο έφτασε στην κορυφή τον Πλατινί με εννέα τέρματα και στον τελικό θέλει να σηκώσει ακόμα ένα τρόπαιο.
Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Σέντρικ, Μπρούνο Άλβες, Φοντέ, Γκερέιρο, Ντανίλο, Ζοάο Μάριο, Σίλβα (79’ Μουτίνιο), Ρενάτο Σάντσες (74’ Γκόμες), Νάνι (87’ Κουαρέσμα), Ρονάλντο. 
Ουαλία (Κρις Κόουλμαν): Χένεσεϊ, Γκάντερ, Τσέστερ, Κόλινς (66’ Τζ. Γουίλιαμς), Α. Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κινγκ, Λέντλεϊ (58’ Βόουκς), Άλεν, Μπέιλ, Ρόμπσον Κανού (63’ Τσερτς). 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ