Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ολα για τον Τελικό!


7/7/2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ 
Στο «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας το ματς. Η Γερμανία (9-6-12, 43-43 γκολ με τη Γαλλία, για 1η φορά αντίπαλοι σε τελική φάση Euro!) άλλαξε το 4-3-3 για χάρη του 3-4-3, προσαρμόστηκε στην Ιταλία και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Προηγήθηκε με τυχερό γκολ στο 65', αλλά μία απερισκεψία του Μπόατενγκ έφερε το 1-1 στο 78' από το σημείο του πέναλτι. Ουδέις ρίσκαρε και η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ πανηγύρισε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Σοβαρή και διαβασμένη η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, υπάρχει πίστη στις τάξεις της ότι θα σηκώσει και αυτή την κούπα, αν και δεν πείθει όσο άλλες φορές στο παρελθόν. Τιμωρημένος ο Χούμελς (α. 50/4), τέλος το τουρνουά για τον Γκόμεζ (ε. 68/29), τραυματίας και ο Κεντίρα (μ. 65/5), αμφίβολος ο Σβάινσταϊγκερ (μ. 119/24).
ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ 
Γερμανία – Ιταλία 1-1 (6-5 πέν.) Ο Οζίλ έβαλε τη Γερμανία μπροστά στο σκορ (65'), για να έρθει η ισοφάριση με τον Μπονούτσι στο 78' και τους Γερμανούς να πανηγυρίζουν στα πέναλτι.

Η Γαλλία μπήκε δυνατά στο ματς με την Ισλανδία κι έγινε η 1η ομάδα στην ιστορία του Euro που βάζει 4 γκολ στο 1ο ημίχρονο (4-0 στο 45'). Ανετη στη συνέχεια, έριξε στροφές και είχε περισσότερο το βλέμμα στον τελικό. «Ατσαλάκωτη» η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, δεν έχει ταλαιπωρηθεί με παρατάσεις ή απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα και από τη στιγμή που βελτιώνεται διαρκώς, δείχνε ικανή για το τρόπαιο. Άλλωστε, το Euro 1984 και το Μουντιάλ 1998 είναι τρόπαια που κατέκτησε στη χώρα της. Εξέτισαν οι Ραμί (α. 32/1) και Καντέ (μ. 7/1), με τον τεχνικό Ντεσάν να έχει στη διάθεσή του και τους 23 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή.
ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ 
Γαλλία – Ισλανδία 5-2 Περίπατος για την Ισλανδία χάρη στα γκολ των Ζιρού (12', 59'), Πογκμπά (20'), Παγέ (43') και Γκριζμάν (45'). Για τους Ισλανδούς σκόραραν οι Σίγκθορσον (56'), Μπιάρνασον (84').
Πιθανές συνθέσεις: 
Γερμανία: Νόιερ - Έκτορ, Χέβεντες, Μπόατενγκ, Κίμιχ - Κρόος, Σβαϊνστάιγκερ - Μίλερ, Οζίλ, Ντράξλερ – Γκέτσε 
Γαλλία: Γιορίς - Σανιά, Ραμί, Κοσιελνί, Εβρά - Καντέ, Ματουιντί - Παγέ, Πογκμπά, Γκριεζμάν - Ζιρού 
Eτκίμηση Χ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ