Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ρονάλντο... πρόκρισης!


12/4/2017

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και αποφασισμένη να διατηρήσει τον τίτλο της, όπως έδειξε με την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη στο Μόναχο επί της Μπάγερν με 2-1. Μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη, κι ας έμειναν οι γηπεδούχοι με 10 παίκτες από το 61ο λεπτό μετά την αποβολή του Χάβι Μαρτίνεθ με δύο κίτρινες σε τρία λεπτά. Η απουσία του Λεβαντόφσκι ήταν αισθητή στην επίθεση της Μπάγερν, ειδικά τη στιγμή που ο Βιδάλ σούταρε στο 45΄ άουτ (ανύπαρκτο) πέναλτι που καταλόγισε ο Ριτσόλι για χέρι του Καρβαχάλ. Η Ρεάλ είχε δοκάρι στο 15΄ σε κεφαλιά του Μπενζεμά, ο Βιδάλ άνοιξε το σκορ επίσης με κεφαλιά στο 25΄ από εκτέλεση κόρνερ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε στο 47΄ και ο ίδιος έδωσε το «διπλό» στη «βασίλισσα» περνώντας με προβολή την μπάλα κάτω από τα πόδια του Νόιερ στο 77΄. 
Οι Ροχιμπλάνκος ήταν πολύ καλύτεροι, έκαναν το πρώτο βήμα (με πέναλτι εκτός περιοχής), αλλά το 1-0 επιτρέπει στις Αλεπούδες να συνεχίζουν να πιστεύουν στο... θαύμα.

Η Μονακό σε μια τέλεια παράσταση στην «παγωμένη» από τη συγκλονιστική έκρηξη, Βεστφαλία επικράτησε 3-2 και βρέθηκε πιο κοντά στα ημιτελικά. Επηρεασμένη η Ντόρτμουντ στο α’ μέρος, εξαιρετική στην επανάληψη, αλλά πλήρωσε τα σοβαρά λάθη στο ανασταλτικό κομμάτι.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ