Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Σφραγίζει εισιτήριο η Ρεάλ!


18/4/2017

ΡΕΑΛ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε δοκάρι στο 1ο ημίχρονο στο Μόναχο, δέχθηκε το γκολ στο 25', γλίτωσε από χαμένο πέναλτι αντιπάλου στο 45' (δεν υπήρξε παράβαση), για να κάνει σούπερ 2ο ημίχρονο και να το γυρίσει, με το 2-1 να την αδικεί (μπορούσε και 3ο γκολ). Τεράστιο αποτέλεσμα για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, πλέον είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση, αν και ο Γάλλος τεχνικός τόνισε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί. Στο πρωτάθλημα νίκησε 3-2 εκτός έδρας τη Χιχόν με γκολ στην εκπνοή, φουλ για τίτλο. Με την Μπάγερν έχει 8-1-2 εντός έδρας! Θα λείψουν και πάλι οι Βαράν (α. 7/2, 19/1), Πέπε (α. 3/0, 13/2), ενώ έμεινε τελικά εκτός αποστολής ο Μπέιλ (ε. 7/2, 18/7).

Η Μπάγερν έκανε καλό 1ο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη δεν άλλαζε δεύτερη πάσα και όχι μόνο ηττήθηκε με ανατροπή, αλλά ο τερματοφύλακας Νόιερ έκανε επική εμφάνιση και δεν επέτρεψε στο σκορ να πάρει διαστάσεις. Ανεξήγητη καθίζηση για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι (πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης), πλέον η πρόκριση έχει δυσκολέψει σημαντικά, καθώς πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 0-0 με τη Λεβερκούζεν (εκτός), δεν αμφισβητείται η κυριαρχία της. Σε νοκ άουτ αναμετρήσεις με ισπανικές ομάδες έχει εννέα νίκες και δέκα ήττες. Αγώνα δρόμου δίνει ο Λεβαντόφσκι (ε. 8/7, 28/26), ενώ είναι τιμωρημένος ο Μαρτίνεθ (μ. 7/0. 24/1). Αμφίβολοι δίνονται και οι Χούμελς (α. 8/0, 25/1), Μπόατενγκ (α. 5/0, 10/0).

 ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ
Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Η Μπάγερν προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με τον Βιδάλ, ο ίδιος έχασε πέναλτι στο 45' και στην επανάληψη οι Μαδριλένοι ήταν κυρίαρχοι, το πιστοποίησαν με τα γκολ του Ρονάλντο (47', 77').

Εκτίμηση 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ