Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Για το 2ο... θαύμα


19/4/2017

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους
Η Μπαρτσελόνα μπήκε μουδιασμένα στο ματς με τη Γιουβέντους, δεν είχε ένταση στο παιχνίδι της και στο 22' έχανε κιόλας 2-0, για να δεχθεί και 3ο γκολ στην επανάληψη. Το τελικό 3-0 δεν επιτρέπει αισιοδοξία σχετικά με την πρόκριση, παρά το ότι στους «16» έχασε 4-0 στην έδρα της Παρί και έλαμψε (6-1) στη ρεβάνς. Ο τεχνικός Λουίς Ενρίκε (φεύγει το καλοκαίρι) τα έβαλε με τους παίκτες αυτή τη φορά, ενώ τα κενά στην άμυνα φάνηκαν και στο 3-2 (δύσκολη νίκη) επί της Σοσιεδάδ για το πρωτάθλημα. Μετράει 15 σερί ευρωπαϊκές νίκες στο «Καμπ Νόου», στο 14-5-2 εντός με «Ιταλούς». Εκτός δράσης εδώ και καιρό έχει τεθεί ο Ραφίνια (μ. 6/0, 18/6), ενώ αμφίβολος δίνεται ο εξόχως σημαντικός Μαστσεράνο (α.-μ. 7/0, 22/0). 
Η Γιουβέντους πήρε σκορ πρόκρισης στο 1ο ματς με την Μπαρτσελόνα, το 3-0 πολύ δύσκολα θα ανατραπεί, δεδομένου ότι στα εκτός έδρας ματς του Τσάμπιονς Λιγκ έχει μόνο νίκες φέτος, ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα τελευταία του θεσμού, ανεξαρτήτως έδρας. Ο τεχνικός Μαξ Αλέγκρι τόνισε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί, την ώρα που οι παίκτες του (με αλλαγές) νίκησαν 2-0 στην Πεσκάρα και πλησίασαν ακόμη πιο κοντά στον 6ο σερί τίτλο (στο «+8» από τη 2η Ρόμα, τα γκολ σημείωσε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν). Στην Ισπανία δεν έχει τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις (4-5-15). Εκτός δράσης έχει τεθεί ο Πιάτσα (ε. 4/1, 14/0), κομπλέ ο Ντιμπάλα (ε. 7/4, 25/8), ο οποίος «καθάρισε» στο πρώτο ματς με τα εκπληκτικά τελειώματα του.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ
Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα 3-0: Ξεκάθαρα ανώτερη η Γιουβέντους, πήρε τη νίκη με τους Ντιμπάλα (7' 22') και Κιελίνι (55').

Εκτίμηση G-G

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ