Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Μονακό φουλ για ημιτελικά!


19/4/2017

Μονακό – Ντόρτμουντ
Η Μονακό επιτέθηκε με ταχύτητα στη Βεστφαλία και αφού προηγήθηκε 2-0 και 3-1, πήρε τη σπουδαία νίκη που τη φέρνει πολύ κοντά στα ημιτελικά. Μπορεί στην άμυνα να έχει προβλήματα η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά στο επιθετικό σκέλος «πετάει φωτιές» και δεν συγχωρεί τα λάθη της εκάστοτε αντίπαλης άμυνας. Στο πρωτάθλημα νίκησε 2-1 την Ντιζόν με ανατροπή, βρίσκεται στην κορυφή και όχι μόνο πορεύεται ακάθεκτη για τον τίτλο, αλλά βρίσκεται και σε τροχιά για το τρεμπλ. Εντός έδρας με γερμανικές ομάδες έχει απολογισμό 4-2-1. Τιμωρημένος ο «εγκέφαλος» Φαμπίνιο (μ. 12/3, 31/8), λογικά εκτός ο Σιντιμπέ (α. 10/1, 25/2), δεν έχουν προκύψει απρόοπτες απουσίες. 
Η Ντόρτμουντ είχε πολλά προβλήματα με τη Μονακό, απλά μείωσε σε 2-1 και 3-2, δεν δικαιούταν θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια, το ματς διεξήχθη τη Μ. Τετάρτη (και όχι Μ. Τρίτη) λόγω τριπλής έκρηξης δίπλα από το πούλμαν της αποστολής της ομάδας (τρομοκρατικό χτύπημα) και άπαντες ήταν σοκαρισμένοι, καθώς χτύπησε και παίκτης (Μπαρτρά). Στο πρωτάθλημα νίκησε 3-1 την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, κυνηγάει την 3η θέση ώστε να γλιτώσει τα προκριματικά στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν (δεν χάνει τη θέση της στην τετράδα). Στη Γαλλία έχει απολογισμό 2-2-4. Εκτός οι Ντουρμ (α. 3/0, 9/0), Γκέτσε (μ. 4/1, 11/1), Μπαρτρά (α. 7/1, 18/0), δύσκολα ο Σίρλε (ε. 6/1, 15/2).

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ
Ντόρτμουντ – Μονακό 2-3: Ταχύτατη η Μονακό, βρήκε δίχτυα με τους Εμπαπέ (19', 79') και Μπέντερ (αυτογκόλ στο 35'), για την Ντόρτμουντ σκόραραν οι Ντεμπελέ (57'), Καγκάουα (84').
Εκτίμηση 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ