Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Υπόσχονται γκολ!


28/7/2021

  • Ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. 
  • Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Γαλατασαράι με τέσσερα γκολ ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. 
  • Ο νικητής με Σέλτικ – Μίντιλαντ. 
  • Α’ Αγώνας:  ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 5-1, Τα γκολ των καταιγιστικών Ολλανδών οι Ζάχαβι (2’, 35’, 64’) και Γκέτζε (51’, 89’). Σκόρερ της Γαλατά ο Κίλιντς (42’).


ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ   Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δεν είχαν δει τέτοια εξέλιξη στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν στην Γαλατά. Τρομερή γκρίνια στις τάξεις των οπαδών μετά το βαρύ 5-1 και για τον κόουτς Φατίχ Τερίμ που έβαλε στο ματς τους Φαλκάο και Φεγκουλί όταν όλα είχαν κριθεί. Επιστρέφει ο μπακ Γιελντίν, ανέτοιμος ο μέσος Ανταλιαλί, δεν υπολογίζονται και οι Ντουρμάζ, Ομάρ. Απίθανη εμφάνιση της Αϊντχόφεν στο πρώτο ματς που σφυροκόπησε την Γαλατά, δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι ούτε στα τελειώματα του αγώνα και πανηγύρισε ονειρεμένη νίκη που της επιτρέπει να πάει για τουρισμό στην όμορφη Κωνσταντινούπολη. Ιδανικό ξεκίνημα για μια σεζόν γεμάτη φιλοδοξίες εντός και εκτός συνόρων. Παρελθόν οι Μάλεν (εξτρέμ), Νταμφρις (μπακ), Ροζάριο (μέσος). 
  ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το βαρύ σκορ του πρώτου αγώνα μας αποτρέπει από τα ασχοληθούμε με δυνατά πονταρίσματα. Προσπερνάμε σημείο, περιμένουμε μια από τα… ιδια, ποντάρουμε σε συνδυασμό γκολ/γκολ με over.  

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ