Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

«Σωσίβιο» για Αρσεναλ


8/4/2021

  • Πρώτοι αγώνες για την προημιτελική φάση. 
  • Ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ιδίου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. 

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΛΑΒΙΑ ΠΡ.
Η Αρσεναλ πήρε… ρεβάνς από τον Ολυμπιακό για τον περυσινό αποκλεισμό και με κομβικό το διπλό στον πρώτο αγώνα πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά. Η παρουσία στο Γιουροπα Λιγκ (8-1-1) είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει φέτος, καθώς στο πρωτάθλημα κάθε άλλο παρα πείθει. Μετρά 7-1-0 με τσεχικές ομάδες (4-0-0 εντός έδρας).  Με… θέα το ευρωπαϊκό ματς, ο Μικελ Αρτέρα δεν ρίσκαρε την συμμετοχή των Τσάκα, Σάκα, Ουίλιαν (μέσοι) κόντρα στην Λίβερπουλ, δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο ενίοτε βασικός στόπερ Νταβιντ Λουίζ, αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Οντεγκααρντ.
Η Σλάβια Πράγας συνέχισε την… βρετανική προέλαση καθώς μετά την Λέστερ, ξεπέρασε και την Ρέιντζερς. Πραγματοποιεί επίδειξη δύναμης εντός συνόρων, όπου συνεχίζει αήττητη μετά από 25 αγωνιστικές και περιμένει την… μαθηματική επικύρωση του τίτλου.  Αμφίβολος ο βασικός τερμ Κόλαρ που θα χρειαστεί πλέον να φορά κράνος, τιμωρημένος ο βασικός αμ. Κουντέλα, εκτός ο αμ. Ντέλι.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το σετ είναι τουλάχιστον υπερβολικό καθώς η Αρσεναλ κάθε άλλο παρά πείθει φέτος, ενώ η Σλάβια είναι… ζημιάρα εκτός έδρας. Προσπερνάμε σημείο, κρατάμε το αμφίτερμα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ