Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Δεν λαθεύει η Γιουνάιτεντ


8/4/2021


  • Πρώτοι αγώνες για την προημιτελική φάση. 
  • Ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ιδίου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.
Η Γρανάδα ήταν σοβαρή στον πρώτο αγώνα όπου έθεσε τις βάσεις πρόκρισης και ξεπέρασε το εμπόδιο της Μόλντε. Ήδη επιτυχημένη καθώς αυτή είναι η παρθενική εμπειρία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου ξεκίνησε από τα προκριματικά. Έχει… ξεμυαλιστεί από την ευρωπαϊκή προοπτική, μετρά πέντε ήττες στα επτά τελευταία στην Α΄ Ισπανίας.  Αμφίβολοι βασικοί Νέβα, Φουλκιέρ (αμυντικοί), εκτός οι Σόρο, Μίγια, Κίνα (μέσος), επιστρέφει πάντως ο χρήσιμος επιθετικός Σουάρεθ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ρεβάνς με τη Μίλαν ήταν εξαιρετική και με το διπλό πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά. Το Γιουρόπα Λιγκ αποτελεί… αχτίδα τίτλου καθώς στο πρωτάθλημα θα αρκεστεί με το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα 12 τελευταία εκτός έδρας ματς στο Γιουροπα Λιγκ. Εκτός ο συνήθως βασικός επιθετικός Μαρσιάλ αμφίβολος ο βασικός Ράσφορντ, με κορωνοϊό ο αμ Μπαϊγί.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τον πρώτο λόγο βέβαια η Γιουνάιτεντ, αλλά το διπλό είναι αδιάφορο για προημιτελικό Γιουροπα Λιγκ. Θα το συνδυάσουμε με over 1,5, σε μια αναμέτρηση που θα περιμένουμε πάντως στο live.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ