Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Δεν ξεφεύγει το σκορ!


8/4/2021

  • Πρώτοι αγώνες για την προημιτελική φάση. 
  • Ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ιδίου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Την έκπληξη του προηγούμενου γύρου πραγματοποίησε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ που κόντρα στα προγνωστικά ξεπέρασε το εμπόδιο της πολυδιαφημισμένης Τότεναμ. Με το… μυαλό στο ευρωπαϊκό ματς, «κόλλησε» στο 1-1 με την Σίμπενικ, μετρά πάντως επτά νίκες στα οκτώ τελευταία πρωταθλήματος. Μετρά 1-1-8 με ισπανικές ομάδες, η μοναδική νίκη κόντρα στην Βιγιαρεάλ (2010). Είναι αήττητη στα 14 τελευταία εντός έδρας ματς στο Γιουρόπα Λιγκ (11-3-0). Ο τεχνικός Ζόραν Μάμιτς βρέθηκε ένοχος για υπεξαίρεση πολλών εκατομμυρίων ευρώ, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο φυλάκισης και εδώ και δύο εβδομάδες παραιτήθηκε.
Η Βιγιαρεάλ εξαργύρωσε την εμπειρία της και ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου. Έχει βρει για τα καλά ρυθμό μετρώντας πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Αήττητη στα δέκα τελευταία εκτός έδρας ματς στο Γιουροπα Λιγκ (6-4-0). Γνωστές κρίνονται οι απουσίες των Εστουπινιάν (α), Ιμπόρα (μέσος).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντιναμό σε τρία εντός έδρας ματς στην φάση των ομίλων και σε δύο νοκ άουτ στο Ζάγκρεμπ, δέχτηκε μόνο ένα γκολ. Μια από τα ίδια και για την Βιγιαρεάλ που έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ στα έξι τελευταία στην διοργάνωση. Λογικό και σε διαβασμένη τιμή το under.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ