Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Βάση η Γιουνάιτεντ!


29/4/2021

  • Πρώτος ημιτελικός, ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, η ρεβάνς στις 6/5. 
  • Cosmote Sport 1HD

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ-ΡΟΜΑ
Η Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά κόντρα στην άσημη Γρανάδα και προκρίθηκε για δεύτερη σερί σεζόν στα ημιτελικά. Ψάχνει τον πρώτο τίτλο από το 2017, σε μια ανταγωνιστική πάντως σεζόν, καθώς στο πρωτάθλημα έχει «κλειδώσει» την 2η θέση, παρότι την Κυριακή «κόλλησε» στο 0-0 με την Λιντς. Διατηρεί εξαιρετική παράδοση με την Ρόμα (4-1-1), μετρά 3-0-0 στο «Ολντ Τράφορντ». Μετρά τέσσερις σερι προκρίσεις σε διπλούς αγώνες επι ιταλικών ομάδων. Aμφίβολος ο ηγετικός επιθετικός Ράσφορντ.
Η Ρόμα «πάτησε» στο διπλό στο Αμστερνταμ και παρότι στην ρεβάνς αντιμετώπισε δυσκολίες ξεπέρασε το εμπόδιο του Αγιαξ. Συμμετέχει μετά από 30 χρόνια σε ημιτελικά, «σωσίβιο» η Ευρώπη, καθώς στο πρωτάθλημα έχει χάσει έδαφος τις θέσεις Ευρώπης, προερχόμενη από ήττα από την Κάλιαρι. Μετρά επτά σερί αποκλεισμούς σε διπλούς αγώνες κόντρα σε αγγλικές ομάδες. Εξέτισε ο μπακ Πέρες, αλλά συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός στόπερ Μαντσίνι. Ανέτοιμος ο πολύπειρος Πέδρο, εκτός και ο αναπληρωματικός φορ Ελ Σαραουβι. 
Πιθανές συνθέσεις:
Μαντσεστερ Γιουν.: Ντε Χέα - Γουάν-Μπισάκα, Μπαϊγί, Μαγκουάιρ, Σο - Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ - Ράσφορντ, Μπρούνο Φερνάντες, Πογκμπά - Καβάνι
Ρόμα: Λόπεθ - Ιμπάνιεζ, Κριστάντε, Σμόλινγκ - Κάρσντορπ, Ντιαβαρά, Βερετού, Σπινατσόλα - Πελεγκρίνι, Μιχιταριάν – Τζέκο

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γιουνάιτεντ είναι αξιόπιστη φέτος, έχει δείξει την δυναμική της σε πιο δύσκολα ματς και περιμένω να πραγματοποιήσει βήμα πρόκρισης κόντρα στην αλλοπρόσαλλη Ρόμα. Συνδυάζουμε τον άσο με over 1,5.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ