Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ρίσκο με Βιγιαρεάλ!


29/4/2021

  • Πρώτος ημιτελικός, ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, η ρεβάνς στις 6/5. 
  • Cosmote Sport 2HD

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ
Η Βιγιαρεάλ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με δύο νίκες. Πρόκληση η ευρωπαϊκή διάκριση όσο παλεύει στο πρωτάθλημα για το πλασάρισμα σε θέση Ευρώπης, προερχόμενη από ήττα από την Μπαρτσελόνα (2-1). Εντυπωσιακή η παράδοση του Ουνάι Εμερι σε ημιτελικούς Γιουροπα Λιγκ, καθώς μετρά τέσσερις προκρίσεις σε ισάριθμες παρουσίες! Δύο φορές φιλοξένησε την Αρσεναλ (0-2-0), χωρίς νίκη γενικότερα κόντρα στους «κανονιέρηδες» (0-2-2). Μακροχρόνια απουσιάζει ο Ιμπόρα (μέσος).
Η Αρσεναλ έκανε τα εύκολα δύσκολα με την ισοπαλία στον πρώτο αγώνα, αλλά στην ρεβάνς της Πράγας πραγματοποίησε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Σλάβια. «Μονόδρομος» η διάκριση στην Ευρώπη, καθώς στο πρωτάθλημα δεν πείθει έχοντας τεθεί νωρίς εκτός 7αδα. Παραδοσιακά δυσκολεύεται σε ισπανικό έδαφος, μετρά μόλις τρεις νίκες σε 16 αναμετρήσεις (3-3-10). Αήττητη πάντως στα 12 τελευταία εκτός έδρας (9-3-0), που αποτελεί ρεκόρ στο Γιουροπα Λιγκ. Δύσκολα ο Λακαζέτ, αμφίβολος δίνεται και ο παρτενέρ του Ομπαμεγιάνγκ.
Πιθανές συνθέσεις:
Βιγιαρεάλ: Ρούλι – Φόιθ, Αλμπιόλ, Πο Τόρες, Πεντράθα – Καπουέ, Παρέχο, Τριγκέρος – Αλκάθερ, Μορένο, Τσκουκουέζε
Αρσεναλ: ένο - Μπεγερίν, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Τσάκα  - Παρτέι, Θεμπάγιος (Τσάκα) - Σάκα, Σμιθ Ρόου, Ομπαμεγιάνγκ (Πεπέ) – Ενκετιά

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η παρουσία του Ουνάι Εμερι στον πάγκο της Βιγιαρεάλ πιστεύουμε πως θα αποδεχτεί καθοριστική καθώς γνωρίζει τους «κανονιέρηδες» και ο άσος ακόμα και με dnb έχει τύχη. Το σετ κοντράρεται άλλωστε τις τελευταίες ώρες και ο άσος, προσφέρεται πλέον φαβορί εστω και με οριακή διαφορά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ