Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Τελικός με γκολ!


26/5/2021

  • Τελικός Γιουρόπα Λιγκ, στο Γκντανσκ (Πολωνία), παρουσία 9.500 θεατών.
  • Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
Η Βιγιαρεάλ χάρη πρωτίστως στον πρώτο αγώνα ξεπέρασε το εμπόδιο της Αρσεναλ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκό τελικό. Εντυπωσιακή φέτος στην Ευρώπη, έχει 12-2-0! Αρχιτέκτονας ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος μπορεί το 2019 να έχασε το τρόπαιο ως τεχνικός των «κανονιέρηδων», αλλά το κατέκτησε τρεις φορές (2014, ’15, ’16) με τη Σεβίλλη. Εξασφάλισε τα πλέι άουτ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, αλλά αν κατακτήσει το Γιουρόπα, θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ !Οι Τσουκουέζε (μ.-ε. 11/1, 28/4), Ιμπόρα (μ. 5/0, 13/0) είναι γνωστές απουσίες, έτοιμος αντιθέτως ο Φόιτ (α. 11/1, 16/0). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει το 9ο διεθνές τρόπαιο. Ήταν το φαβορί στα ημιτελικά με τη Ρόμα, κασι το απέδειξε ιδίως στο πρώτο ματς (6-2).  Μπορεί στο Τσάμπιονς Λιγκ να την… πάτησε, ωστόσο στο Γιουρόπα «έτρεξε» αήττητο σερί 5-2-0 στα νοκ άουτ ματς, πριν την ήττα στη Ρώμη. Εντυπωσιακή η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ (ψάχνει τον πρώτο διεθνή τίτλο του ως προπονητής). Όλα καλά με τους ΜακΤόμινεϊ (μ. 10/0, 32/4) και Φρεντ (μ. 11/0, 30/1), αμφίβολος ο βασικός Μαγκουάιρ (α. 11/1, 34/2), πάγια εκτός ο Μαρσιάλ (ε. 8/2, 22/4). 

Πιθανές συνθέσεις:
Βιγιαρεάλ: Ασένχο – Γασπάρ, Αλμπιόλ, Πο Τόρες, Πεντράθα – Τριγκέρος Καπουέ, Παρέχο, Πίνο – Μορένο, Αλκάθερ
Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα - Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Τουανζέμπε, Σο - Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ - Ράσφορντ, Μπρούνο Φερνάντες, Πογκμπά - Καβάνι

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το διπλό κοντράρεται τις τελευταίες ώρες καθώς ολοένα και περισσότεροι εκτιμούν πως η πειθαρχημένη Βιγιαρεάλ θα βάλει δύσκολα στο φαβορί. Αποφεύγουμε τα ρίσκα, προσπερνάμε σημείο και επιλέγουμε 2-3 γκολ. 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ