Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Οι 2 ΠΑΕ θα πάρουν από 21.478 εισιτήρια!


9/5/2022

Ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναικό, θα πάρουν οριστικά από 21.478 εισιτήρια για το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.


Ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδος, βρίσκεται στη τελική του φάση, με τους δύο φετινούς φιναλίστ να είναι ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναικό. Με αποτέλεσμα να περιμένουν με ανυπομονησία το μεγάλο ραντεβού την 21η Μαίου, όπου θα είναι μία όμορφη και μεγάλη γιορτή, με διάφορα Εvents.


Τη προηγούμενη εβδομάδα, υπήρξαν διάφορες συναντήσεις των εμπλεκόμενων για το μεγάλο αυτό ραντεβού της 21ης Μαίου, όπου ήταν άνθρωποι της ΕΠΟ, του ΟΑΚΑ, της Αστυνομίας, αλλά φυσικά και άνθρωποι των δύο ΠΑΕ.


Πρόθεση των δύο ΠΑΕ, ήθελαν από 22.000 εισιτήρια να πάρουν για τις ανάγκες των οπαδών του. Όπου μάλιστα τα 5.000 να είναι για τις ανάγκες της ΕΠΟ και τους εκλεκτούς καλεσμένους που θα έχει στο ΟΑΚΑ.


Ωστόσο η Αστυνομία πρώτα τόνιζε πως θα έχει η κάθε ομάδα από 17.000 οπαδούς της το μίνιμουμ. Όμως στη σημερινή συνάντηση όπου ήταν και η τελική, υπήρξε η μεγάλη ανατροπή, καθώς εν τέλι πέρασε το αίτημα των δύο ΠΑΕ, όπου θα πάρουν από 21.478 εισιτήρια για τους φιλάθλους. Ενώ θα υπάρξουν και 5.000 εισιτήρια για την ΕΠΟ.


Έτσι ο μεγάλος τελικός θα γίνει με την παρουσία περίπου 50.000 φιλάθλων στο ΟΑΚΑ για αυτή τη μεγάλη γιορτή στο Κύπελλο Ελλάδος. 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ