Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ολυμπιακός: Φιέστα με τον ΠΑΟΚ


9/5/2022

Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει την φιέστα για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, το προσεχές Σάββατο με τον ΠΑΟΚ.


Ο Ολυμπιακός τη φετινή περίοδο, ήταν η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα στο μεγάλο μαραθώνιο για το πρωτάθλημα στη Super League 1. Όπου δικαίως κατέκτησε το 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.


Η μαθηματική κατάκτηση, έγινε και επίσημα στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας στο Γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να πανηγυριστεί θεόντος από το τεχνικό τιμ, αλλά και τους ποδοσφαιριστές.


Έτσι από όλους στο στρατόπεδο των Ερυθρολεύκων, αποφασίστηκε να γίνει η φιέστα στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα απέναντι στους Ασπρόμαυρους.


Για αυτό το λόγο το προσεχές Σάββατο, με τη λήξη του συγκεκριμένου αγώνα, θα γίνει μία όμορφη και χαρούμενη γιορτή, με τους παίκτες να σηκώνουν άλλο ένα εγχώριο τρόπαιο το 47ο, μπροστά σε ένα γεμάτο από χιλιάδες οπαδούς που θα κατακλίσουν το Γεώργιος Καραισκάκης.


Ωστόσο θα ήθελαν να συμμετάσχουν και στο μεγάλο τελικό στο Κύπελλο της 21ης Μαίου, με αποτέλεσμα να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδος, αλλά δεν συνέβη.


Έτσι με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, θα αρχίζει ο σχεδιασμός, με μεταγραφές από καλούς και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, όπου από τη νέα χρονιά να μπει ως μεγάλος στόχος και να επιτευχθή το ντάμπλ. 



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ