Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με Κοπεγχάγη και Γάνδη


Stoiximatix
Stoiximatix 2014-04-17

Σε τρία διπλά και μία διπλή ευκαιρία θα ποντάρουμε στο κουπόνι των επόμενων ημερών. Η ελληνική εταιρεία δεν συμπεριέλαβε τις αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Β΄Ολλανδίας και έτσι μοιραία θα δοκιμάσουμε την τύχη μας, χωρίς «οράνιε» επιλογές.

Θα ποντάρω αρχικά στο διπλό της Κοπεγχάγης στην έδρα της Βέστιαλαντ στο πρωτάθλημα Δανίας. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν, όπως αναμενόταν, πολλές δυσκολίες στην επιστροφή τους στην Α’ Κατηγορία και είναι από τα φαβορί πλέον τον υποβιβασμό. Στα τελευταία δέκα ματς, οι νεοφώτιστοι έχουν να επιδείξουν μόλις ένα τρίποντο και το μέλλον φαντάζει αν μη τι άλλο δυσοίωνο. Η Κοπεγχάγη από την άλλη, εσχάτως παρουσιάζεται βελτιωμένη και εξασφάλισε την συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου και βάζει πλέον… πλώρη για την κατάκτηση της 2ης θέσης. Συνετό και σε πτώση τις τελευταίες ώρες το διπλό.

Θα ποντάρω και στο διπλό της Γάνδης στο Μπέβερεν. Μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, οι «μπάφαλος» έδειξαν στοιχεία αντίδρασης επικρατώντας της Μπέβερεν την προηγούμενη εβδομάδα και ξαναμπήκαν στο κόλπο για την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Καθοριστικό το ματς για τους φιλοξενούμενους, που σε αντιδιαστολή με τους γηπεδούχους, τρέφουν ελπίδες διάκρισης στα πλέι οφ που αποτελούν άλλωστε και την τελευταία ευκαιρία να σώσουν μια αρνητική έως τώρα σεζόν. Στη Γερμανία, θα ποντάρω στο 1Χ της Νυρεμβέργης κόντρα στην Λεβερκούζεν. Οι Βαυαροί μετά από ένα θετικό ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο, εσχάτως προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους και έμπλεξαν πλέον για τα καλά σε σενάρια υποβιβασμού. Η αναμέτρηση με τη Νυρεμβέργη κρίνεται καθοριστική για την ομάδα του Χέρτχιαν Φεερμπέικ που μοιραία ψάχνει βαθμούς κόντρα στην Λεβερκούζεν. Οι φιλοξενούμενοι δεν θυμίζουν πλέον την ομάδα του πρώτου γύρου, μετρούν μόλις δύο νίκες στα δέκα τελευταία ματς και εκτιμώ θα γκελάρουν και στη Νυρεμβέργη.

Στη γειτονική Αυστρία, θα ποντάρω στο διπλό της Ραπίντ στο Γκρόντινγκ. Οι πρωτευουσιάνοι εντυπωσιάζουν στα τελευταία ματς, έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς στην τελευταία εξάδα αγώνων. Η Γκρόντινγκ δεν πείθει εσχάτως (τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα) και δύσκολα θα φρενάρει τους φορμαρισμένους φιλοξενούμενους. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι