Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Περνάει η Λυών


Genius
Genius 2014-04-22

Ιστορικό… χαμηλό στο κουπόνι του τριημέρου, με 25 παιχνίδια όλα κι όλα. Κάποια εξ’ αυτών, όμως, απλά σπουδαία με σημαντικότερους βεβαίως τους πρώτους ημιτελικούς σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τα δύο ματς είναι εξαιρετικά δύσκολα σε πρόβλεψη, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ δίνω ένα «κλικ» παραπάνω στη Σεβίλλη στον ισπανικό εμφύλιο με τη Βαλένθια όμως οι «νυχτερίδες» έστω και αποδυναμωμένες παραμένουν μία ομάδα ικανή για όλα.

Θα ανοίξω το δελτίο μου με πρωτάθλημα Φινλανδίας, παίρνοντας το διπλό στο Ροβανιέμι-Ιντερ Τούρκου. Δεν… βλέπονται οι γηπεδούχοι στις πρώτες στροφές της σεζόν, καθώς σε τρία παιχνίδια έχουν ένα βαθμό κι’ αυτόν κόντρα στη νεοφώτιστη και με ανάλογες αδυναμίες Σεϊναγιόεν. Εντυπωσιακή, αντιθέτως, η Ιντερ Τούρκου έχοντας ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ενώ και στο κύπελλο ήταν εντυπωσιακή περνώντας… αέρα από την έδρα της Μιλικόσκι (0-3). Βρίσκω αξία στην τιμή του διπλού και θα το συμπεριλάβω στις επιλογές μου.

Στο Σαμπιονά, θα εμπιστευθώ την Λυών στο Τουλούζ. Ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα οι «λιονέ», το έδειξαν και το περασμένο Σάββατο παρά την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Λιγκ Καπ. Αδιάφορη βαθμολογικά η Τουλούζ καθώς βρίσκεται στα μέσα της κατάταξης και έχει ξεμείνει από στόχους, ενώ η εντός έδρας συγκομιδή βαθμών της είναι η τρίτη μικρότερη στο φετινό πρωτάθλημα (μόνο τέσσερις νίκες σε 16 παιχνίδια). Και εδώ το διπλό προσφέρεται απρόσμενα ψηλά και θα το προτιμήσω.

Στο πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, η Νέα Υόρκη πήρε τα πάνω της μετά την πρώτη νίκη στη σεζόν και μπορεί να υπερκεράσει το όχι ιδιαίτερα υψηλό εμπόδιο του Χιούστον. Οι Ρεντ Μπουλς έχουν πολύ καλό υλικό και είναι σε κάθε περίπτωση ανώτεροι των Τεξανών, οι οποίοι μετά από τις δύο νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της σεζόν πλέον συμπλήρωσαν τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι