Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Μάχη στη Μαδρίτη


Bet Agent
Bet Agent 2014-04-22

Το ζευγάρι, Ρεάλ-Μπάγερν να έχει περισσότερα βλέμματα στραμμένα πάνω του, αλλά θεωρώ ότι στο άλλο, ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι θα πέσουν κορμιά μεταξύ δυο ομάδων που μοιάζουν λίγο-πολύ στον τρόπο παιχνιδιού τους και πιθανόν η μια να επιδιώξει να εξουδετερώσει την άλλη. Με αυτό λοιπόν το σκεπτικό θα επιλέξω και το Under αφού τόσο ο Σιμεόνε όσο και ο Μουρίνιο δεν θέλουν να έχουν το άγχος ανατροπής του σκορ μετά από ήττα στον επαναληπτικό στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Περιμένω λοιπόν κλειστό παιχνίδι που δύσκολα θα φύγει από τα λίγα τέρματα (για όποιον ρισκάρει πολύ, καλή περίπτωση και το 0-1 goal στο σύνολο τερμάτων).

Στο Γιουρόπα Λιγκ, η Σεβίλλη μπορεί να εξαργυρώσει την φόρμα την οποία διανύει με νίκη επί της Βαλένθια για να πάει με άλλον αέρα στο «Μεστάγια», σε έναν ημιτελικό, Ισπανικού «εμφυλίου». Οι Ανδαλουσιανοί σκοράρουν πολύ εύκολα μπροστά στο κοινό τους ενώ και οι «νυχτερίδες» είναι ιδιαίτερα ευάλωτες αμυντικά.

Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της πρώτης κατηγορίας στην Γαλλία, η Λυών μετά και την απώλεια του Λιγκ-Καπ ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα και την διεκδίκηση της 4ης θέσης που οδηγεί στα κύπελλα Ευρώπης. Έχει λοιπόν την ευκαιρία με νίκη επί της αδιάφορης βαθμολογικά Τουλούζ να «πιάσει» την Σεντ Ετιέν. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν ρίξει λευκή πετσέτα, μετρώντας δυο σερί ήττες (και τέσσερα ματς χωρίς νίκη) ενώ αμυντικά υστερούν σημαντικά αφού μόλις μια φορά στα δέκα τελευταία ματς, διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους.

Τέλος στο πρωτάθλημα Φιλανδίας, η Μιλικόσκι έχει ξεκινήσει δυναμικά, παραμένοντας αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές και μπορεί να συνεχίσει το σερί από την στιγμή που αντιμετωπίζει μια Βάασα με πολλές απουσίες που κρίνονται σημαντικές ενώ παρουσιάζει και δυσκολία στην επίτευξη τέρματος.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι