Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ανώτερη η Αυστρία


Stoiximatix
Stoiximatix 2014-07-22

Οι επαναληπτικές αναμετρήσεις για τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές κλέβουν την παράσταση από το κουπόνι των επόμενων ημερών. Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Ροβάνιεμι από την Φινλανδία έχοντας… παρακαταθήκη του 1-1 του πρώτου αγώνα και μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση, ψάχνοντας την πρώτη μάλιστα ευρωπαϊκή νίκη στην ιστορία του. Λογικός ο άσος, αλλά σε χαμηλή απόδοση βάσει και της ετοιμότητας των δύο ομάδων, καθώς η ελληνική ομάδα βρίσκεται ουσιαστικά σε στάδιο προετοιμασίας.

Θα ποντάρω αρχικά στην αναμέτρηση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα under 19 ανάμεσα στην φιλόδοξη Αυστρία και το Ισραήλ. Η Αυστρία εντυπωσίασε στην πρεμιέρα καθώς παρότι αγωνίστηκε εκτός έδρας ουσιαστικά, αντιμετωπίζοντας την διοργανώτρια Ουγγαρία, πανηγύρισε άνετη νίκη, σκοράροντας τρεις φορές με εξαιρετική μάλιστα απόδοση. Βίοι αντίθετοι για το Ισραήλ, που στην παρθενική του παρουσία σε τελική φάση ηττήθηκε με το «καθαρό» 3-0 από την καλύτερη Πορτογαλία και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, που το χαρακτηρίζουν ως την ασθενέστερη ομάδα του τουρνουά που δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Λογική και συνετή επιλογή του άσου, που τις τελευταίες ώρες μάλιστα βρίσκεται σε πτώση. Θα ποντάρω και στο πρωτάθλημα Ελβετίας, ποντάροντας στον άσο της Ζυρίχης κόντρα στη Τουν. Οι γηπεδούχοι εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα όπου επικράτησαν της ισχυρής Γκρασχόπερς στο τοπικό ντέρμπι, με εξαιρετική μάλιστα εμφάνιση καθώς αδικούνται από το τελικό σκορ όπου είχαν ευκαιρίες και για άλλο τέρματα. Από την άλλη και η Τουν επικράτησε στην πρεμιέρα, χωρίς πάντως να πείσει κόντρα στη Βαντούζ, όπου χρειάστηκε μάλιστα ένα πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση των νεοφώτιστων. Η παράδοση αβαντάρει τον άσο, καθώς η Τουν έχει πανηγυρίσει μόλις ένα διπλό στην Ζυρίχη στις οκτώ τελευταίες εξορμήσεις.

Στην Ιαπωνία, θα επιλέξω τον άσο της Γκάμπα Οσάκα κόντρα στην Σιμίζου, ποντάροντας στο παρατεταμένο ντεφορμάρισμα των φιλοξενούμενων, που αδυνατούν να απεγκλωβιστούν από τα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Η Σιμίζου έχει… ξεχάσει πότε επικράτησε για τελευταία φορά (έξι ματς χωρίς νίκη), εκτός έδρας γενικότερα δεν πείθει και ο άσος μιας βελτιωμένης εσχάτως Γκάμπα Οσάκα, που δέχεται μάλιστα ήδη πιέσεις και βρίσκεται σε πτώση, έχει τύχη. Τέλος, θα κλείσω με το διπλό της Μπούρσασπορ κόντρα στην Σακίρ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Τούρκοι υποτίμησαν την άσημη ομάδα από την Γεωργία και στο πρώτο ματς «κόλλησαν» στο 0-0, σπαταλώντας σωρεία ευκαιριών και η ισοπαλία κρίθηκε μάλιστα ως μια από τις εκπλήξεις της βραδιάς. Στον επαναληπτικό αγώνα, εκτιμώ πως ο τουρκικός σύλλογος θα παρουσιαστεί πιο σοβαρός και θα επαληθεύσει τα προγνωστικά, με μια εύκολη νίκη – ενδεχομένως και από το πρώτο ημίχρονο - εξασφαλίζοντας χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι