Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Εύκολα Σάλτσμπουργκ και Σιατλ


Genius
Genius 2014-08-19

Φουλ ευρωπαϊκή δράση στο τριήμερο, με τους πρώτους αγώνες των πλέι οφ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ να αναμένονται με κομμένη την ανάσα. Οι τρεις εκπροσωποί μας στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση έχουν μεγάλη τύχη για να προκριθούν στους ομίλους και να ανασάνουν μεταξύ άλλων στο οικονομικό κομμάτι, αρκεί να είναι προσεκτικοί και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ιδιαίτερα ο Παναθηναϊκός, προβάλλει ως το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Μίντιλαντ.

Οι Δανοί έχουν μία υπολογίσιμη ομάδα που τα τελευταία χρόνια μετέχει σχεδόν ανελλιπώς στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να συγκριθούν με το μέγεθος της ελληνικής ομάδας, που καλείται να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» μειονεκτούν κάπως από πλευράς ετοιμότητας, μιας και το πρωτάθλημα Δανίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όμως υπερτερούν σε όλα τα υπόλοιπα και η προβληματική αμυντικά Μίντιλαντ δύσκολα θα γλιτώσει την ήττα.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα εμπιστευθώ την Σάλτσμπουργκ για επικράτηση σε βάρος της Μάλμε από το πρώτο ημίχρονο. Οι «ταύροι» κυριολεκτικά πετούν φωτιές επιθετικά και το έχουν αποδείξει πολλάκις, έτσι περιμένω να σφυροκοπήσουν εξαρχής την πολύ υποδεέστερη σουηδική ομάδα. Η Μάλμε έκανε μεν μία από τις εκπλήξεις στον προηγούμενο προκριματικό γύρο, αφήνοντας εκτός συνέχειας την έμπειρη Σπάρτα Πράγας όμως τώρα ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει πολύ.

Στη Λίγκα2, θα εμπιστευθώ εκ νέου την Μπέρτον που υποδέχεται την Εξετερ. Από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Λίγκα2 οι γηπεδούχοι, ιδιαίτερα μπροστά στο κοινό τους δεν… χαρίζουν κάστανα και η αδύναμη Εξετερ αναμένεται να περάσει δύσκολες ώρες. Όπως πάντα, στο παρολί μου θα συμπεριλάβω και ματς από τις Ηνωμένες Πολιτείες, στην προκειμένη τον άσο από ημίχρονο του Σιατλ κόντρα στο Σαν Χοσέ. Δύο κλάσεις ανώτεροι οι Σάουντερς με πολλές επιθετικές λύσεις και κόντρα στους Καλιφορνέζους που προέρχονται από το ταπεινωτικό 0-5 από το Ντάλας αναμένεται να επιβληθούν άνετα.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι