Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με ελληνική βάση


Stoiximatix
Stoiximatix 2014-08-19

Το κουπόνι θυμίζει πλέον… χειμώνα με πολλές αναμετρήσεις σε κάθε γωνιά του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Τα ματς των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων δεσπόζουν βέβαια στο στοιχηματικό πρόγραμμα των επόμενων ημερών και αρκετά φαβορί ιδίως στο Europa League φαντάζουν ισχυρά, στην πρώτη ανάγνωση.

Στα προκριματικά του «φανταχτερού» Champions League, θα ποντάρω στον άσο της Νάπολι κόντρα στην Μπιλμπάο. Η ομάδα του Μπενίτεθ παλεύει τα τελευταία χρόνια να παγιωθεί ανάμεσα στους «μεγάλους» της Ευρώπης, διαθέτοντας ένα εξαιρετικό ρόστερ, με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής. Δικαίως φαντάζει φαβορί κόντρα στην άπειρη Αθλέτικ, που παραδοσιακά αντιμετωπίζει δυσκολίες επί ιταλικού εδάφους (τέσσερις ήττες σε έξι ματς). Στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, θα ποντάρω αρχικά τον άσο του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Αναστασίου έλαβε… ακριβό μάθημα στα ματς με την Σταντάρ και εκτιμώ πως αυτή την φορά θα παρουσιαστεί πιο πειθαρχημένη και θα κάμψει την αντίσταση των άσημων Δανών. Θα ποντάρω και στο διπλό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ζίμπρου. Οι Μολδαβοί για πρώτη φορά στην ιστορία τους συνεχίζουν τόσο… μακριά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και αν μη τι άλλο δεν φοβίζουν την ελληνική ομάδα που διαθέτει εμπειρία, έχει περάσει από πιο δύσκολες έδρες και μπορεί να επικρατήσει εκτός έδρας.

Θα ποντάρω και στο goal goal της Τσβόλε κόντρα στην Σπάρτα Πράγας. Οι γηπεδούχοι αποτελούν κλασική ολλανδική ομάδα, με εξαιρετική επίθεση χάρη στους ταχύτατους εξτρέμ και εντός έδρας μπορούν να βάλουν δύσκολα στους πιο έμπειρους Τσέχους. Επιθετικοί πάντως και οι φιλοξενούμενοι, που μπορούν να βρουν δίχτυα και το goal goal έχει τύχη. Τέλος, θα κλείσω με τον άσο της Ριέκα κόντρα στην Σέριφ. Οι Κροάτες έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν όπου μετρούν μόνο νίκες και πλέον δείχνουν ικανοί και για την ευρωπαϊκή διάκριση. Δικαίως φαβορί κόντρα στην Σέριφ, που ακόμα… περιμένει την πρώτη της νίκη κόντρα σε κροατική ομάδα. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι