Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Πολλές επιλογές!


Bet Agent
Bet Agent 2014-08-19

Φουλ ευρωπαϊκή δράση μεσοβδόμαδα και από το Τσάμπιονς Λιγκ, κράτησα δυο σημεία. Το διπλό της Λεβερκούζεν που σαφέστατα έχει διαφορά ποιότητας από την Κοπεγχάγη και μπορεί να κάνει πιο εύκολο το έργο της πρόκρισης από το πρώτο ματς, με τους Δανούς να μην βρίσκονται παράλληλα σε καλή κατάσταση μετά και την ήττα εντός στο πρωτάθλημα από την Μίντιλαντ. Η δεύτερη επιλογή αφορά τον άσο της Λιλ κόντρα στην Πόρτο. Αυτό το παιχνίδι περιμένουν στον Γαλλικό σύλλογο που έχουν και περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, από μια Πόρτο που ξεκίνησε νικηφόρα την σεζόν αλλά σίγουρα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές είναι πιο αποδυναμωμένη.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, η Λέγκια μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ (παρότι πέρασε με δυο νίκες την Σέλτικ αλλά χρησιμοποίησε αντικανονικά ποδοσφαιριστή) θα θέλει να αποδείξει ότι είχε θέση στην κορυφαία διοργάνωση. Η Ακτόμπε δεν είναι φόβητρο και το διπλό είναι σε πολύ καλές τιμές. Δεύτερη επιλογή από τον συγκεκριμένο θεσμό, το Over στην αναμέτρηση Τσβόλε-Σπάρτα Πράγας με τα δείγματα ως τώρα των δυο πλευρών, να «μαρτυρούν» την ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Τέλος από το Νησί, καλή περίπτωση φαντάζει το διπλό της Μπάρνσλεϊ επί της Κόβεντρι, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν την πρώτη τους νίκη και να παίρνουν ψυχολογία για την συνέχεια, με την Κόβεντρι να επικράτησε μάλλον τυχαία της Σέφιλντ Γιουν., με 1-0 εντός. Όλνταμ και Πορτ Βέϊλ μπορούν να προσφέρουν αρκετά γκολ με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά κενά πίσω αλλά και την Βέϊλ να σκοράρει ακατάπαυστα ενώ στην Λιγκ2, η Γιορκ μετά από δυο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην νεοφώτιστη και άπειρη Κέμπριτζ.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι