Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Αλλη κλάση το Σιατλ


Genius
Genius 2014-09-02

Εχοντας καλομάθει με τα κουπόνια στα μέσα των προηγούμενων εβδομάδων που ήταν γεμάτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, επόμενο είναι αυτό που κρατάμε στα χέρια μας να μας… κακοφαίνεται κάπως. Με βάση του εξάλλου τα φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων και κάποιες αναμετρήσεις από τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21, ο συντελεστής δυσκολίας μεγαλώνει ιδιαίτερα και προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση για μεγάλα ανοίγματα.

Στο αγγλικό Λιγκ Τρόφι, διοργάνωση στην οποία μετέχουν μόνο ομάδες από τη Λίγκα1 και τη Λίγκα2, αρχικά θα ρισκάρω με το διπλό στο Στιβενέιτζ-Τζίλιγχαμ. Μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους μάλιστα να μην ανήκουν καν στο γκρουπ των ισχυρών της Λίγκα2 κι έτσι με δελεάζει το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ για την Τζίλιγχαμ η οποία είναι μία ομάδα που «χτυπάει» όλα της τα παιχνίδια, ανεξαρτήτου διοργάνωσης.

Στην ίδια διοργάνωση, θα ποντάρω και στο over στο ματς της Γέοβιλ με την Πόρτσμουθ. Αρκετά ποιοτική ομάδα οι γηπεδούχοι, που πάντως δεν έχουν ξεκινήσει καλά στη Λίγκα1 και θα επιδιώξουν να πάρουν μία νίκη ψυχολογίας. Η Πόρτσμουθ είναι ομάδα με βάθος στο ρόστερ κι έτσι αναμένεται να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο αποψινό ματς, όπου θεωρώ πολύ πιθανό να επιτευχθούν τουλάχιστον τρία τέρματα.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, πάω με το πολύ πιθανό διπλό στο Σίβας ΗΠΑ-Σιατλ. Σε ελεύθερη πτώση βρίσκονται οι γηπεδούχοι μετρώντας επτά ήττες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια και το Σιατλ δεν είναι αντίπαλος που πρόκειται να τους χαριστεί. Κάθε άλλο, καθώς οι Σάουντερς είναι η ποιοτικότερη ομάδα στην MLS και καθώς φορτσάρουν στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν την πρωτιά στη γενική κατάταξη, αναμφίβολα έχουν το πάνω χέρι στην Καλιφόρνια. Αξία υπάρχει και στη νίκη της ανεβασμένης Φιλαδέλφεια που υποδέχεται το ντεφορμέ Τορόντο, με τους Καναδούς να αποδίδουν απογοητευτικά το τελευταίο διάστημα όπου απουσιάζει ο σταρ επιθετικός Ζερμέν Ντεφόε και παρά την αλλαγή τεχνικού θα έχουν πολύ δύσκολο έργο.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι