Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Διπλά με αξία


Bet Agent
Bet Agent 2014-09-02

Σίγουρα το μενού μέσα στην εβδομάδα δεν είναι και το πιο ικανοποιητικό, αν κρίνει κανείς από τις διοργανώσεις που υπάρχουν. Φιλικά Εθνικών ομάδων δεν τα κοίταξα καθόλου αφού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2016 ενώ under21 προκριματικά και κύπελλο Βραζιλίας με αφήνουν αδιάφορο.

Τι έμεινε λοιπόν; Ορισμένα εξ’ αναβολής παιχνίδια από την Αμερική και ο πρώτος γύρος του Λιγκ-Τρόφι. Ειδικά στον τελευταίο, χρειάζεται προσοχή αφού αρκετά θα εξαρτηθούν και από τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν οι προπονητές. Ίσως εδώ να είναι το κλειδί, καθώς αρκετά παιχνίδια (ειδικά στην Λιγκ1) έχουν αναβληθεί λόγω διεθνών κλήσεων ποδοσφαιριστών, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα μπορεί να μείνει για πάνω από 10 μέρες χωρίς αγώνα. Οπότε το να παρατάξει ο προπονητής τους βασικούς στο Λιγκ-Τρόφι είναι φυσικό επακόλουθο για να μην χαθεί ο ρυθμός τους (σε αντίθεση με τις ομάδες, κυρίως της Λιγκ2, που έχουν υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο και μπορεί να έχουν περισσότερες αλλαγές).

Με το παραπάνω σκεπτικό, πρώτη επιλογή είναι το διπλό της Τσέστερφιλντ επί της Σκάνθορπ. Με αγωνιστικές υποχρεώσεις η Σκάνθορπ το Σάββατο, χωρίς η Τσέστερφιλντ για την Λιγκ1. Παράλληλα οι φιλοξενούμενοι είναι και ομάδα που κυνηγάει τον συγκεκριμένο θεσμό, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια έχει δυο παρουσίες στον τελικό (και μια κατάκτηση το 2012). Από εκεί και πέρα και οι δυο πλευρές είναι με απουσίες αλλά η Τσέστερφιλντ δείχνει πιο δεμένο σύνολο, έχοντας κρατήσει σε μεγάλο βαθμό τον περσινό της κορμό.

Από το Λιγκ-Τρόφι και πάλι, θα κρατήσω το διπλό της Κόβεντρι επί της Γουίκομ (σε αυτή την περίπτωση και οι δυο ομάδες έχουν αγώνα το Σαββατοκύριακο). Η Κόβεντρι σαφέστατα και είναι ποιοτικά ανώτερη ενώ πλέον υπάρχει και καλό κλίμα αφού όλα έχουν φτιάξει. Διοίκηση υπάρχει, επιστρέφει στο γήπεδο της, το «Ρίκοχ Αρίνα» και μια καλή πορεία στον συγκεκριμένο θεσμό δεν θα ήταν άσχημη. Η Γουίκομ λογικά ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα της Λιγκ2, όπου έχει μόλις μια ήττα σε πέντε ματς και θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο. Τέλος στην Αμερική, η δυνατή εντός έδρας, Φιλαδέλφεια έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε ένα Τορόντο που είναι με νέο προπονητή μετά τις συνεχείς άσχημες εμφανίσεις αλλά χωρίς τον Ντεφόε (πολύτιμος φορ).


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι