Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Αξία στη Μπεσίκτας


Bet Agent
Bet Agent 2014-10-21

Και μόνο το γεγονός ότι υπάρχει μεσοβδόμαδα η τρίτη αγωνιστική σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, δημιουργεί αυτόματα και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τα περισσότερα παιχνίδια με απώθησαν για να κρατήσω κάτι αφού μερικά φάνηκαν δύσκολα για πρόβλεψη και σε άλλα οι αποδόσεις δεν της θεώρησα δίκαιες. Έτσι περιορίστηκα περισσότερο στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά και σε παιχνίδια από την Λιγκ1 (όπου υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική σε τρεις κατηγορίες της Αγγλίας), συν μια επιλογή από την Ιαπωνία.

Στην Αγγλία, κρατάω τον άσο της Κόλτσεστερ με την Τσέστερφιλντ. Βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Τόνι Χουμς που έχει υποστεί μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία και το μέλημα είναι η εκμετάλλευση της έδρας για τον στόχο της παραμονής. Η Τσέστερφιλντ μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, δείχνει να έχει ρίξει… στροφές και με την Ολνταμ οφείλει πολλά στον κίπερ της που δεν ηττήθηκε. Όπως και να έχει πάντως μετράει μόλις μια νίκη σε έξι σερί ματς.

Από την ίδια κατηγορία κρατάω και το διπλό της Πιτέρμπορο επί της Κρου. Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν πετύχει για πρώτη φορά φέτος δυο σερί νίκες αλλά δεν παύουν να υστερούν σε ποιότητα και εμπειρία, πόσο μάλλον κόντρα σε μια Πιτέρμπορο που έχει και το εύκολο γκολ. Η ομάδα του Φέργκιουσον είναι αήττητη τέσσερα ματς και θέλει να συνεχίσει σε τροχιά απευθείας ανόδου…

Στην Ιαπωνία για ακόμα μια φορά θα στηρίξω την Γκάμπα Οσάκα που αντιμετωπίζει εκτός της Κασίβα. Οι γηπεδούχοι μπορεί να επέστρεψαν στις νίκες αλλά δύσκολα πλέον μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλό στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με την Γκάμπα που είναι σε φουλ φόρμα με επτά σερί νίκες και διεκδικεί με αξιώσεις ακόμα τον τίτλο.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Σπάρτα Πράγας μπορούν να προσφέρουν αρκετά τέρματα, με τους Τσέχους να παίζουν ανοιχτά σε όλα τα ματς και τους γηπεδούχους να θέλουν ουσιαστικά νίκη για να διατηρήσουν όποιες πιθανότητες τους αναλογούν για πρόκριση στην επόμενη φάση. Τέλος στον όμιλο του Αστέρα, τον 3ο, η Μπεσίκτας αδικείται βάση των εμφανίσεων που δεν έχει νίκη και η Παρτιζάν δεν είναι σε καμιά περίπτωση το φόβητρο του μακρινού παρελθόντος…


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι