Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Περνάει η Ρεάλ


Stoiximatix
Stoiximatix 2014-10-21

Οι φιλοξενούμενοι έχουν την… τιμητική τους στις εκτιμήσεις για το στοιχηματικό τριήμερο, όπου δεσπόζουν βέβαια οι αναμετρήσεις για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κατέληξα σε ομάδες που έχουν πετύχει ήδη το δύο στα δύο στους ομίλους και τα διπλά βρίσκονται μάλιστα ήδη σε πτώση.

Στο «φανταχτερό» Champions League, θα ποντάρω στο διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Ανφιλντ» επί της Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» πασχίζουν να βρουν την περυσινή τους φόρμα και εκτιμώ πως θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες από τους Μαδριλένους, που αρέσκονται άλλωστε στα δύσκολα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιδιώξει σαν… τρελός να σκοράρει στην Αγγλία και το διπλό έχει τύχη. Στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική, θα επιλέξω αρχικά το over της αναμέτρησης Ριέκα – Φέγενορντ. Οι ανταγωνιστικοί Κροάτες έχουν σκοράρει στα επτά από τα οκτώ φετινά ευρωπαϊκά ματς, ενώ η Φέγενορντ στα τρία από τα τέσσερα φετινά. Με ένα γρήγορο γκολ, το σκορ κάλλιστα μπορεί να… ξεφύγει.

Θα ποντάρω και στο διπλό της Νάπολι στην έδρα της Γιούνγκ Μπόις. Η διακοπή του πρωταθλήματος ωφέλησε την ομάδα του Μπενίτεθ, που παρουσιάστηκε εξαιρετική κόντρα στην Ιντερ την Κυριακή, όπου δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Οι Ναπολιτάνοι παραδοσιακά παίρνουν… σοβαρά την διοργάνωση (τέσσερις προκρίσεις σε τέσσερις παρουσίες), έχουν ξεκινήσει και φέτος με το δύο στα δύο και με το διπλό σε αποδόσεις άνω του 2.10 θα δοκιμάσω την τύχη μου.

Τέλος, θα κλείσω με το διπλό της Ντιναμό Μόσχας στην Εστορίλ. Οι Μοσχοβίτες επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά και παρότι αποτέλεσαν την ομάδα από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας, εντυπωσιάζουν ήδη στον όμιλο όπου μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Η επιστροφή του σταρ Βαλμπουενά «ανεβάζει» επίπεδο τη Ντιναμό, που στην έδρα της άπειρης Εστορίλ έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την κατάκτηση ενός ακόμα τρίποντου που θα την φέρει μια… ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι