Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ανώτερη η Ντιναμό Μόσχας


Genius
Genius 2014-10-21

Εβδομάδα ευρωπαϊκών κυπέλλων αυτή που διανύουμε, με πολύ κρίσιμα και ενδιαφέροντα παιχνίδια για τις ελληνικές ομάδες. Με σημαντικότερο όλων φυσικά αυτό του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους, όπου οι πρωταθλητές θέλουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν γερά στο κόλπο της πρόκρισης, ενώ στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση ξεχωρίζει η μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα.

Στα… δικά μας, από το Τσάμπιονς Λιγκ θα πάω με το διπλό στο ΜΠΑΤΕ-Σαχτάρ. Η νίκη των Λευκορώσων επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει, κατά τη γνώμη μου αποτελεί απλώς μία φωτοβολίδα και δεν θεωρώ τη ΜΠΑΤΕ ικανή να πάρει δεύτερη μεγάλη νίκη απέναντι στην… βραζιλιάνικη Σαχτάρ. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων, με την πρωταθλήτρια Ουκρανίας να στοχεύει σε έξι βαθμούς στα δύο κολλητά ματς που δίνει με τη ΜΠΑΤΕ ώστε να αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης από τον 8ο όμιλο και εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, αρχικά πάω με το διπλό στο Σταντάρ Λιέγης-Σεβίλλη. Οι Βέλγοι δεν έχουν πλέον στο τιμόνι τους τον Γκι Λαμούζ που παραιτήθηκε εξαιτίας της κάκιστης πορείας στο πρωτάθλημα και γενικώς δεν βρίσκονται σε καθόλου καλό φεγγάρι. Είναι δηλαδή μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Ανδαλουσιάνους να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει ξεκάθαρο αβαντάζ πρόκρισης από τον έβδομο όμιλο και από τη στιγμή που αναμένεται να παραταχθούν με βασικούς, βρίσκω αξία στο διπλό. Ιδια επιλογή και στο Εστορίλ-Ντιναμό Μόσχας, μία μάχη αν μη τι άλλο άνιση. Περιορισμένης δυναμικότητας η πορτογαλική ομάδα και οι Ρώσοι δεν προβλέπεται να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες για να κάνουν το τρία στα τρία στον όμιλο όπου συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός.

Κλείσιμο με μία επιλογή από τη Λίγκα2, με την Πόρτσμουθ να φιλοξενεί την Στιβενέιτζ έχοντας την ευκαιρία για μία νίκη που θα της δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση. Οι «Πομπέις» εμφανίζονται πολύ κατώτεροι των προσδοκιών μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, όμως είμαι βέβαιος πως δεν αργεί η ώρα που θα πάρουν τα πάνω τους. Από τις πλέον αδύναμες ομάδες της κατηγορίας η Στιβενέιτζ και κυκλώνω τον άσο.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι