Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με ισχυρούς γηπεδούχους


Genius
Genius 2014-10-24

Πρώτη στάση Γερμανία, όπου θα εμπιστευθώ την Λεβερκούζεν για νίκη επί της Σάλκε. Οι δύο ομάδες έχουν επιπλέον κόπωση από τα παιχνίδια που έδωσαν στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τις «ασπιρίνες» να παρουσιάζονται φέτος εντυπωσιακές στο επιθετικό κομμάτι και να θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες στη Μπουντεσλίγκα μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Η Σάλκε μπορεί μπροστά στο κοινό της να είναι πολύ δυνατή, όμως εκτός έδρας μεταμορφώνεται προς το χειρότερο και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει ηττηθεί στις τρεις από τις τέσσερις εξορμήσεις της έως τώρα. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ είναι σούπερ φαβορί στην αναμέτρησή της με την απογοητευτική Νιούκαστλ και θα συμπεριλάβω αυτόν τον άσο στο δελτίο μου. Ολη κι όλη μία νίκη σε οκτώ αγωνιστικές έχει η Νιούκαστλ και πολύ δύσκολα θα σταθεί όρθια σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της Πρέμιερ Λιγκ.

Στη Λίγκα2, η φιλόδοξη Γουίκομ πολύ δύσκολα θα χάσει βαθμούς από την προβληματική Ντάγκεναμ αλλά επειδή εδώ ο άσος δεν προσφέρεται και τόσο ψηλά θα ρισκάρω στην επικράτησή της από το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται μεν από ήττα, ωστόσο εξακολουθούν να φιγουράρουν στην κορυφή της κατάταξης καθώς είχε προηγηθεί αήττητο σερί δέκα αγώνων με εντυπωσιακές επιδόσεις κυρίως στην άμυνα. Κατά πάσα πιθανότητα θα επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες, καθώς απέναντί της βρίσκεται ένας αντίπαλος με χτυπητές αδυναμίες και που είναι φανερό πως θα μοχθήσει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στο πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και από εκεί επιλέγω τον άσο στο Κολόμπους-Φιλαδέλφεια. Εντελώς αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι έχοντας μείνει εκτός διεκδίκησης θέσης στα πλέι οφ, την ώρα που οι Κρου έχουν μεν εξασφαλίσει εισιτήριο σε αυτά όμως «καίγονται» για τη νίκη μήπως και καταφέρουν να τερματίσουν στην πρώτη τριάδα της Ανατολής και συνεπώς αποφύγουν τον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση οι Κρου, με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και μεγάλη παραγωγικότητα, οπότε και εδώ θα ρισκάρω στον άσο από το πρώτο ημίχρονο.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι